Családi dráma: MC Hawert megtagadta a lánya

Forrás: Facebook/MC Hawer -
dráma okostelefon MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszekedés nyilvánosan, MC Hawer Facebookján zajlott. A mulatószenész 25 éves lánya kiakadt, mert az apja felfüggesztette a mobil-előfizetését – írta a Blikk.

MC Hawer, azaz Koczka Géza csúnyán összeveszett a lányával, Tímeával, aki nyilvánosan, apja Facebook-oldalán fakadt ki.

"Sosem érdemeltél meg... Rengeteg fájdalmat és nélkülözést okoztál. Mindig megvédtelek, harcoltam érted, pedig egy gyerekkori emléket se tudok említeni, amikor velem voltál. Amikor ittál, ki volt melletted? Ha nem lettem volna, már valószínűleg nem itt lennél, most pedig engem büntetsz... végleg befejeztem veled" – írta Tímea.

MC Hawert megtagadta a lánya Forrás: Facebook/MC Hawer


Apa és lánya egy okostelefon miatt vesztek össze.

"Közel egy éve csak hitegetett, hogy rendezi a számlát. Figyelmeztetésnek szántam a dolgot, de most rendkívül szomorú vagyok, hogy így reagált" – mondta a lapnak MC Hawer.

Válásáról vallott Pártos Csilla: "Egy életre terveztem, nem voltam előrelátó"http://www.life.hu/sztarok/20190302-valasarol-vallott-partos-csilla-egy-eletre-terveztem-nem-voltam-elorelato.htmlPécsi Ildikó unokáját, a 21 éves Csabát hamarosan kilakoltatják az otthonából. A nagymama pert nyert egykori menye, Pártos Csilla ellen, a bíróság a színésznőnek adott igazat az ingatlannal kapcsolatban. Pártos és ügyvéd kedvese a Vasárnapi Blikkben adott interjút a rájuk váró nehézségekről. TV + SztárokOrigoMeggondolta magát a ValóVilág 9 nyertese, VV Zsuzsu: mégsem ad pénzt játékostársánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190302-meggondolta-magat-a-valovilag-9-nyertese-vv-zsuzsu-megsem-ad-penzt-jatekostarsanak-vv-gregnek.htmlVV Zsuzsu még a játék során ígérte meg VV Gregnek, hogy ha nyer, ad neki a pénzből. Ezt még a döntő után is megerősítette, mára azonban változott a helyzet – írja a Bors. TV + SztárokOrigoVV Greg keményen beszólt Curtisnek, a válaszra sem kellett sokáig várnihttp://www.life.hu/sztarok/20190302-vv-greg-kemenyen-beszolt-curtisnek-a-valaszra-sem-kellett-sokaig-varni.htmlA Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázik szerelmével Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190302-igy-romantikazik-szerelmevel-nadai-aniko.htmlNádai Anikó és szerelme az egyéves évfordulójukat ünnepelték. A műsorvezető egy friss fotót is megosztott a közösségi oldalán kettejükről. TV + Sztárok--A szóvivője jelentette be: stroke-ot kapott Jerry Lee Lewishttp://www.life.hu/sztarok/20190302-szovivoje-jelentette-be-stroket-kapott-jerry-lee-lewis.htmlA 83 éves rock and roll legendát egy memphisi kórházban ápolják. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!http://www.life.hu/sztarok/20190301-gundel-takacs-gabor-bejelentette-veget-ert-a-legyen-on-is-milliomos.htmlGundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.