A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celeb

TV2 szerződés műsorvezetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3 Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.

A TV2 csoport műsoraiban nem láthatjuk egy ideig Berki Krisztiánt, ugyanis lejárt szerződését nem kívánta meghosszabbítani a csatorna.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Berki Krisztián szerződése lejárt a csatornával, és a tavaszi műsorstruktúrában nem tervez vele a TV2 Csoport. Amennyiben a jövőben ismét képernyőre kerülne, idejében hírt adunk róla” – tájékoztatta a Borsot a TV2 sajtóosztálya.

Természetesen a rajongóknak is feltűnt a botrányhősből lett műsorvezető hiánya, akik Berki közösségi oldalán tették fel kérdéseiket az üggyel kapcsolatban. Így reagált a celeb:

„Én inkább a határidőnaplómat vezetem, egyelőre nem tervezek képernyős jelenléttel. Majd leszek, ne aggódjon senki, de nekem is kell egy kis szünet.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.