Nagyon kellemetlen helyzetbe került Sáfrány Emese, ugyanis feltörték a Facebbok-oldalát, és ellopták a privát üzenetben küldött fotóit.

Feltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát, és olyan fotókat szereztek meg, amelyeket privát üzenetben küldött a barátjának. Több embernek is továbbították a fotókat, de Emese egyelőre nem tett feljelentést.

Feltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalátForrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Többen jelezték, hogy furcsa üzenetet kaptak tőlem, köztük ismert emberek is. Szombaton, éjfél körül feltörték a Facebook-oldalamat, még szerencse, hogy ébren voltam és azonnal tudtam rá reagálni. Éjjel három körül sikerült visszaszereznem az irányítást a fiókom felett. Mindenkinek azt tudom ajánlani, végezze el a megfelelő biztonsági beállításokat, hogy ez ne fordulhasson elő. Rettentő kellemetlen, de olyan privát képeimet továbbította másoknak, amiket kizárólag a páromnak küldtem el. Négy-öt ismert embernek is írt üzenetet, akik jeleztek nekem. Velük megosztottam, mi történt. Nagyon megviselt. Kiszolgáltatott helyzet és kellemetlen azok előtt, akik üzenetet kaptak a nevemben és akikhez eljutottak olyan fotóim, amiket nem szerettem volna. Eléggé megijedtem, de szerencsére sikerült az ismeretlent kizárni a fiókom kezeléséből” – mondta a Blikknek Emese.