Feltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát: visszaéltek az intim fotóival

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram -
fotók Facebook intim Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kellemetlen helyzetbe került Sáfrány Emese, ugyanis feltörték a Facebbok-oldalát, és ellopták a privát üzenetben küldött fotóit.

Feltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát, és olyan fotókat szereztek meg, amelyeket privát üzenetben küldött a barátjának. Több embernek is továbbították a fotókat, de Emese egyelőre nem tett feljelentést.

Feltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Rettentő kellemetlen, de olyan privát képeimet továbbította másoknak, amiket kizárólag a páromnak küldtem el.

Blikknek

Rékasi Károly milliós összegre számíthat a gázolója biztosítójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-rekasi-karoly-millios-osszegre-szamithat-a-gazoloja-biztositojatol.htmlRékasi Károly nagy összegű kártérítésre számíthat motorbalesete után a gázolója biztosítójától, de őt nem vigasztalja a pénz, hiszen már soha nem élheti azt az életet, amit megálmodott. TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt.TV + Sztárok--A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-tv2-nem-hosszabbitott-szerzodest-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.TV + SztárokOrigoPintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: "Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki."http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.