78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. 

Néhány éve barátai regisztrálták Medveczky Ilonát egy internetes társkeresőre, ám akkor nem sejtették, hogy mennyi üzenetet kap majd a táncművész, aki most ünnepli a 78. születésnapját. Ezen az oldalon és a közösségi oldalon is ostromolják a férfiak. Még a születésnapi készülődés közben is folyton pittyegett a telefonja.

Medveczky Ilona a Story Gálán fekete esélyiben jelent megForrás: Polyak Attila/Origo

„Nagy munkában voltam hétfőn, a barátaimat vártam, ezért órákon át szendvicseket gyártottam. Mondanom sem kell, a végén már mennyire zavaró volt a rengeteg üzenet” – mesélte a Ripostnak Medveczky, aki szerint a rajongók a születésnapját szemelték ki arra, hogy üzenjenek neki. 

„Nagyon bátrak! Olyan fotókat küldenek, hogy leesik az állam” – panaszolta a táncművész a lapnak, aki sok levelet már meg sem mer nyitni. Régen szerette a társkeresőt, de már nem hiszi, hogy ott találja meg a nagy Ő-t. Sok fiatal is megkeresi, vannak, akik udvariasak, kedvesek, de olyan is akadt, aki a férfiasságáról küldött neki fotót. „Nem is szívesen beszélek erről, mert méltatlannak érzem” – fakadt ki Medveczky Ilona, aki köszöni szépen, remekül érzi magát férfiak nélkül is.