Medveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák a hódolói

Medveczky Ilona pucér meztelen táncművész intim születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. 

Néhány éve barátai regisztrálták Medveczky Ilonát egy internetes társkeresőre, ám akkor nem sejtették, hogy mennyi üzenetet kap majd a táncművész, aki most ünnepli a 78. születésnapját. Ezen az oldalon és a közösségi oldalon is ostromolják a férfiak. Még a születésnapi készülődés közben is folyton pittyegett a telefonja.

Medveczky Ilona a Story Gálán fekete esélyiben jelent meg Forrás: Polyak Attila/Origo

„Nagy munkában voltam hétfőn, a barátaimat vártam, ezért órákon át szendvicseket gyártottam. Mondanom sem kell, a végén már mennyire zavaró volt a rengeteg üzenet” – mesélte a Ripostnak Medveczky, aki szerint a rajongók a születésnapját szemelték ki arra, hogy üzenjenek neki.

„Nagyon bátrak! Olyan fotókat küldenek, hogy leesik az állam” – panaszolta a táncművész a lapnak, aki sok levelet már meg sem mer nyitni. Régen szerette a társkeresőt, de már nem hiszi, hogy ott találja meg a nagy Ő-t. Sok fiatal is megkeresi, vannak, akik udvariasak, kedvesek, de olyan is akadt, aki a férfiasságáról küldött neki fotót. „Nem is szívesen beszélek erről, mert méltatlannak érzem” – fakadt ki Medveczky Ilona, aki köszöni szépen, remekül érzi magát férfiak nélkül is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.