Kulcsár Edina nagyon megijedt: elkezdett hullani a haja

hajhullás frizura aggodalom haj Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinának az utóbbi időben elkezdett hullani a haja, ami miatt nagyon megijedt.

Kulcsár Edina büszke a szép hosszú fürtjeire, gyakran mutatkozik befont frizurával. Épp ezért érthető, hogy nagyon megijedt, amikor pár hete látványosan elkezdett hullani a haja. Szerencsére most már jobb a helyzet, de azért korábbi aggodalmát a rajongóival is megosztotta.

Pár hónapja készítettek velem egy interjút, és én nagyon boldogan nyilatkoztam, hogy nekem bizony nem hullik a hajam. Hát akkor tényleg nem hullott, viszont utána... Már majdnem úszósapkát vásároltam magamnak itthonra. Aztán egy picit jobb lett a helyzet" – írta.

Az alábbi képeket lapozgatva megnézheted az ijesztő fotót Edináról!

Ettől ilyen szép Lady Gaga smink nélküli arca: kiderült az Instagramra posztolt kép titkahttp://www.life.hu/trend/20190304-ettol-ilyen-szep-lady-gaga-smink-nelkuli-arca.htmlAz Oscar-gálát követően másról sem szóltak a beszámolók, mint Lady Gaga és Bradley Cooper duettjéről, a feltételezett eltitkolt románcukról, illetve az énekesnő megjelenéséről. Ez utóbbi része volt a 141 éves gyémánt nyakék, amelyet legutóbb Audrey Hepburn viselt, de az Oscar-gála másnapján posztolt Instagram-fotó is, amelyen Gaga smink nélkül látható – és gyönyörű! TrendOrigoHomok ragadt Singh Viki tangás popsijára – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-homok-ragadt-singh-viki-tangas-popsijara.htmlSingh Viki egy merész fürdőruhás képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoTesthezálló ruhába bújt Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190305-testhezallo-ruhaba-bujt-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya ma is csodásan néz ki: fantasztikus alakját egy vörös estélyiben mutatta meg. Trend--Íme egy friss fotó a 84 éves Sophia Lorenrőlhttp://www.life.hu/trend/20190304-ime-egy-friss-foto-a-84-eves-sophia-lorenrol.htmlMagyarországon is rengeteg rajongója van Sophia Loren színésznőnek. Mostanában már kevesebbet látni a filmvásznon a 84 éves csillagot. Most friss fotók készültek róla az Egyesült Királyságban. Trend--Cindy Crawford smink nélkül szelfizett – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190304-cindy-crawford-smink-nelkul-szelfizett.htmlCindy Crawford bevállalta: 53 évesen smink nélkül mutatta meg az arcát. Trend--Jennifer Lopez megmutatta az arcát smink nélkül – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190226-jennifer-lopez-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlJennifer Lopez megmutatta, hogyan készült az Oscarra: videót osztott meg a rajongóival arról, hogyan is sminkelték ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.