Rengeteg jelentkeztek a milliomos thai földbirtokos, Arnon Rodthong szűz lányáért

thai lány jelentkező szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnon Rodthong thai földbirtokos rengeteg pénzt ajánlott annak a férfinak, aki hajlandó elvenni szűz lányát: nagyon sokan jelentkeztek, nehéz lesz választani. 

Egy gazdag thai földbirtokos hirdetést adott fel, hogy végre férjet találjon 26 éves szűz lányának. Az 58 éves Arnon Rodthong birodalmát és 88 millió forintnyi thai bátot ajánlott fel annak a keményen dolgozó férfinak, aki elvenné szűz gyermekét, Karnsitát.

Forrás: Shutterstock

A hirdetés a vártnál sokkal több férfi figyelmét keltette fel, így nagyon nehéz lesz kiválasztani a megfelelő személyt, aki a lánnyal is jól kijön, és a birtokról is tud gondoskodni, pedig ez a cél. A 24.hu szúrta ki, hogy az apa valamiféle megméretést tervez a jelentkezőknek, a legfrissebb hírek szerint azonban a versenyt lemondták: Arnon Rodthong azt mondta, túlságosan zavaró ez a túl nagy nyilvánosság és érdeklődés már számukra, de bárki is veszi el majd a lányát, megkapja az ígérteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.