R. Kelly visszakerült a börtönbe, mert nem fizetett volt feleségének gyerektartást

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano -
gyerektartás R. Kelly börtön szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos zaklatási ügyekkel megvádolt sztár alig jött ki a börtönből, máris vissza kellett mennie: ezért zárták be újra. 

R. Kelly több nőt zaklatott szexuálisan, ami miatt börtönbe is került, de egymillió dolláros óvadék ellenében kiengedték az előzetes letartóztatásból. Most azonban újra rács mögé került, de nem a szexuális bűncselekményei miatt, hanem azért, mert nem fizetett gyerektartást a volt feleségének.

R. Kelly újra börtönbe került Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano

R. Kellynek három közös gyermeke van Andrea Kellyvel, akinek 161 ezer dollárral tartozik. Az énekes azonban nem akarja kifizetni a teljes összeget, mindössze 60 ezer dollárt utalna, méghozzá azért, mert állítása szerint pénzügyi nehézségei vannak. A bíró azonban nem fogadta el az indoklást, és a teljes összeget kívánja behajtani az énekesen, akinek következő meghallgatása március 13-án lesz az ügyben – írja a Daily Mail.

Minden sztár R. Kelly ellen fordult: John Legend és Cara Delevingne is határozottan állást foglalt


R. Kelly sokáig tudta titokban tartani a szexuális visszaéléseit a világ előtt, de ennek egyszer és mindenkorra vége. Rengeteg nő vádolja az énekest bántalmazással, nemi erőszakkal és fogva tartással is, az áldozatok közül sokan egy dokumentumfilmben mondták el, mi is történt velük. Az Amerikában levetített film hatalmas felháborodást és visszhangot keltett, aminek nyomán rengeteg híresség tagadja meg R. Kellyt és azt, hogy valaha közük volt az énekeshez. Még a saját lánya is szörnyetegnek tartja a sztárt, aki ellen már nyomozás is indult. Sok sztár szólalt fel eddig R. Kelly ellen, és valószínűleg még többen fognak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.