Helena Christensenre féltékeny Victoria Beckham

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
David Beckham Helena Christensen féltékenység Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham állítólag nagyon féltékeny férje, David egyik közeli barátjára, Helena Christensen szupemodellre.

Az 50 esztendős Helena Christensen és David Beckham nagyon jó barátok, olyannyira, hogy decemberben a szupermodell még egy közös fotót is feltöltött közösségi oldalára a focistával. A két híresség állítólag sok időt tölt együtt, és már a feleség, Victoria is egyre féltékenyebb.

A The Sun azt írja, a Spice Girls egykori tagja egyébként sem nézi jó szemmel, ha férje gyönyörű hölgyek társaságában múlatja az időt, tavaly például akkor is nagyon megsértődött, amikor megjelentek a lesifotók arról, hogy David Bella Hadiddal bulizott.

Victoria mindig is nagyon féltékeny volt. Nem kedveli David női barátait. Ráadásul a munkája miatt nem is tud annyi időt tölteni a férjével, amennyit szeretne” – nyilatkozta egy ismerős.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ballin’

Helena (@helenachristensen) által megosztott bejegyzés,

R. Kelly visszakerült a börtönbe, mert nem fizetett volt feleségének gyerektartásthttp://www.life.hu/sztarok/20190308--r-kelly-visszakerult-a-bortonbe-mert-nem-fizetett-volt-felesegenek-gyerektartast.htmlA súlyos zaklatási ügyekkel megvádolt sztár alig jött ki a börtönből, máris vissza kellett mennie: ezért zárták be újra. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lábai előtt heverő férfiakkal ünnepli a nőnapothttp://www.life.hu/sztarok/20190308-kiszel-tunde-labai-elott-hevero-ferfiakkal-unnepli-a-nonapot.htmlNőtársainak kíván boldog nőnapot Kiszel Tünde Instagram-oldalán. A fotókon pedig férfiak hevernek a lábai előtt. TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190308-szexi-dekoltazst-villantott-horvath-eva.htmlHorváth Éva dögös fotóján ámulnak a rajongók. TV + SztárokOrigoAurelio és Dominika előbb szeretnének gyereket, mint esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20190308-aurelio-es-dominika-elobb-szeretnenek-gyermeket-mint-eskuvot.htmlAurelio és Dominika már túl vannak az eljegyzésen, de előbb szeretnének gyereket, mint esküvőt. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi szerint az olcsó, leértékelt kajától hízunkhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-schobert-norbi-szerint-az-olcso-leertekelt-kajatol-hizunk.htmlSchobert Norbi elárulta, sokan azért híznak, mert megveszik az akciós, olcsó termékeket, amelyek valójában egészségtelenek. TV + SztárokOrigoAz 53 éves Elizabeth Hurley bikiniben mutatta meg az alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-az-53-eves-elizabeth-hurley-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlElizabeth Hurley bikiniben mutatta meg magát rajongóinak, hihetetlen, hogy az 53 éves színésznő még mindig mennyire szexi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.