Kajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak.

Kajdi Csaba modellügynök a magyar celebek kifigurázásával szórakoztatja magát és Instagram-követőit, amit egyesek jól viselnek, mások pedig kevésbé. Csaba a Life.hu-nak elmondta, szerinte aki kellő öniróniával rendelkezik, az tud nevetni a videóin, mint például Hódi Pamela.

Kajdi Csaba és Debreczeni Zita egymást ekézik az InstagramonForrás: Life.hu

Nem mindenki tudja azonban viccként felfogni Csaba videóit, Debreczeni Zita kifejezetten sértőnek tartja ezeket, legalábbis valószínűleg ezért fakadt ki Csaba miatt Instagram-oldalán a fotós, ami pedig hatalmas cicaharcot gerjesztett.

„Kajdi Csaba! Emlékszem, az egyik 'kedvenc' sztorim veled kb. 8 éve volt, amikor egy nyilvános rendezvényen megláttál engem és hangosan felkiáltottál, hogy azt utálod a liberalizmusban, hogy most már bárhová beengedik a cigányokat. Gondoltad te, hogy ez mennyire vicces. Én mondjuk helyetted is szégyelltem magam” – írta Zita, amire Csaba hosszan reagált.

Debreczeni Zita kiakadtForrás: tv2

„Fúúúú, nagyon kemény vasárnapra ébredtünk sajnos, úgy szorulok már megint. Most látom, hogy az Annoni Zitu halál megsértődött rám. Most nem tudom, hogy fogom kiengesztelni (...)” – kezdte Csaba, majd felolvasta Zita neki szánt fentebbi üzenetét.

„Annyira vicces, mert mindent imádok a liberalizmusban, aztán ilyet még életemben nem jelentettem ki. Mondjuk múltkor élő adásban azt mondta, hogy behozta hozzám a modellkönyvét, amikor 20 éves volt. Az se volt igaz. Gyerekek, így sértődnek meg, hogy utána ilyen hülyeségeket kijelentenek rólam. (...) Biztos, hogy fölemlítettem, hogy a Kísértésben láttuk a Zitut, ott volt egy rendkívül elegáns szerepe, de azok a tények. (...) De azt kijelenteni, hogy én ordítok egy rendezvényen, hogy gyűlölöm a cigányokat. Nem tudom, mi a cél, hogy rám uszítsa azokat az embereket, akikért én általában küzdök? Az egyenlőségért meg a jogokért, meg a melegekért, meg a holokausztról beszélek. Akkor most ő kijelent egy ilyet. Csóri mibe lehet szegény. (...) Én nem tehetek róla, hogy őt honnan ismertük meg, a tévébe volt. Tök híres lett. Ő már nem egy koronázatlan királynője az influenszereknek, már koronázott. Nagyobb királynő, mint én vagyok. Zitu, meg kéne nyugodnod” – reagálta a modellügynök.