Szinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. 

Vajna Tíme szerint a futás jó gyógyszer a lelki fájdalmakra – derül ki Insta-storyba feltöltött videójából, amelyen a lába látható futás közben. Miután Andy Vajna januárban tragikus hirtelenséggel elhunyt, a korábban szinte naponta posztoló Tímea elhallgatott a közösségi oldalakon. Kizárólag a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. 

Vajna Tímea futás közben posztoltForrás: Instagram/Vajna Timi

Most azonban újra posztolt futás közben, de azt is megosztotta, mennyire fájdalmas számára úgy hazatérni, hogy férje nem várja őt otthon. 

A Borsnak az özvegy egy neve elhallgatását kérő barátja elmondta, hogy Tímea szándékosan nem posztolt a Los Angeles-i temetés óta. „Egyfelől azért, mert nem érzett erőt ahhoz, hogy elviselje azt a töménytelen rosszindulatot, amely a közösségi oldalak kommentjeiből indokolatlanul rázúdult a férje halála után, másfelől mert rengeteg intéznivalója van” – mondta a lapnak az ismerős. Majd hozzátette: egy haláleset sok papírmunkával jár, Tímea idejét most főként ez köti le. Úgy tudni, Los Angelesben szeretne majd új életet kezdeni.