A biztonsági öv fontosságára hívják fel a figyelmet sokkoló videókkal

kampány túlélő biztonsági öv autó közlekedés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges és sokkoló kampányt indítottak Új-Zélandon azért, hogy felhívják a figyelmet a biztonsági öv fontosságára.

Évről évre rengetegen halnak meg az utakon amiatt, mert nem kapcsolják be a biztonsági övüket. Új-Zélandon most egy különleges kampányt indítottak annak érdekében, hogy rávilágítsanak ennek fontosságára. Olyan embereket kértek fel a projekthez, akik a becsatolt övnek köszönhetően éltek túl súlyos autóbalesetet. Profik sminkelték ki őket úgy, ahogyan a testük kinézett közvetlenül a szörnyűség után.

Életfogytiglani börtönre ítélték a Teréz körúti robbantót: 30 év múlva szabadulhat leghamarabbhttp://www.life.hu/news/20190312-eletfogytiglani-bortonre-iteltek-a-terez-koruti-robbantot-30-ev-mulva-szabadulhat-leghamarabb.htmlMeghozták az ítéletet a Teréz körúti robbantó ügyében: ez már jogerős. NewsFotó: Mudra László - OrigoIdőjárás: Németh Lajos esős időt jósol március 15-rehttp://www.life.hu/news/20190312-idojaras-nemeth-lajos-esos-idot-josol-marcius-15re.htmlNémeth Lajosnak viszonylag jó hírei vannak: míg március 15-én szükség lehet az esernyőkre, szombatra és vasárnapra a felhők elvonulnak és igen enyhe idő lesz. NewsOrigoMartina Big fekete nőként él – fotóhttp://www.life.hu/news/20190312-martina-big-fekete-nokent-el.htmlMartina Big különböző injekciókkal változtatta meg a bőrszínét: ma már fekete nőként él. NewsOrigoAz esküvőn pofozta fel a férj a feleségét – Videóhttp://www.life.hu/news/20190308-az-eskuvon-pofozta-fel-a-ferj-a-feleseget.htmlDurva videó került fel az internetre: a férj az esküvőn pofozta fel a feleségét. NewsOrigoB. Zsuzsanna gyilkosa üzeneteket küldött a nő mobiljáról annak halála után http://www.life.hu/news/20190308-b-zsuzsanna-gyilkosa-uzeneteket-kuldott-a-no-mobiljarol-annak-halala-utan.htmlB. Zsuzsanna holttestére tavaly májusban találtak rá, egy brit férfit le is tartóztattak az üggyel kapcsolatban. Kiderült, hogy a feltételezett gyilkos a nő halála után is küldött üzeneteket Zsuzsanna telefonjáról. NewsOrigoEgy üzletben a polcok között pisilt egy nő Kínában – videóhttp://www.life.hu/news/20190307-egy-uzletben-a-polcok-kozott-pisilt-egy-no-kinaban.htmlEgy kínai nő úgy gondolta, betér egy üzletbe és a polcok között pisil egyet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.