Balázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme.

Balázs Klári előző házassága alatt látogatott el egy jósnőhöz. Ennek immár közel 40 éve. A hölgy ránézett az énekesnő tenyerére és kijelentette, hamarosan belép az életébe egy férfi, aki élete szerelme lesz. Ezen ő maga is nagyon meglepődött, hiszen akkor még úgy gondolta, férje, Balázs Gábor az igazi. Később azonban a jósnőnek minden szava igaznak bizonyult.

A hetvenes évek végén az egyik kolléganőm mesélte, hogy ismer valakit, aki tud jósolni. Nem hittem az ilyesmiben, szkeptikus voltam, de gondoltam, hívja csak el a zenekari próbánkra, majd jót szórakozunk. Ekkor még Balázs Gábor felesége voltam, kíváncsian vártam a találkozót. Margit néni kézírásból és tenyérből jósolt, és azt mondta, hogy el fogok válni, én meg kinevettem. Azt is mondta, hogy egy nálam jóval idősebb, híres férfival jövök össze, akivel annyit fogok a tengerentúlra járni, hogy már unni fogom... egy szavát sem hittem el. Mindezt otthon Gábornak is elmeséltem, jót nevettünk rajta. (...) Néhány évvel később az egyik kollégám hívta fel a figyelmem arra, hogy Margit néninek minden szava beigazolódott. Visszaemlékeztem a jóslásra, hirtelen összeállt a kép, majdnem rosszul lettem ijedtemben. Kicsivel később persze meg is nyugodtam, hiszen úgy gondoltam, ha bejött, hogy elválok, akkor annak is be kell jönnie, hogy Gyurival élem le az életem... Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok az előző férjemért, Gáborért is, akivel a haláláig jó barátok maradtunk” – árulta le Balázs Klári a Lokálnak.

Balázs Klári nem hitt a jósnőnekForrás: FEM3 Café