Időjárás: Németh Lajos esős időt jósol március 15-re

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás hosszú hétvége előrejelzés március 15.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajosnak viszonylag jó hírei vannak: míg március 15-én szükség lehet az esernyőkre, szombatra és vasárnapra a felhők elvonulnak és igen enyhe idő lesz.

Németh Lajos a Hármashatár-hegyről jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában. Az időjós elmondta, tegnap orkán erejű széllel érkezett meg hozzánk a hideg levegő, és ma éjszaka volt, ahol mínusz 7 fokot is mértek. Szerencsére a hosszú hétvégére változik a helyzet, ennél szebb napok várnak ránk.

El lehet tenni a télikabátokat a hétvégére, mert ennek a hideg levegőnek megszűnik az utánpótlása és a szél is mérséklődik. Nem lesz szélcsendes időnk a hétvégén, de már nem északi-északnyugati irányból érkezik a levegő, hanem a déli-délnyugati szél egyre enyhébb levegőt sodor ide a Kárpát-medence térségébe. Szombaton és vasárnap 15, majd 20 fok körüli hőmérsékletben bízhatunk. A pénteki nap egy kicsit szomorúbb lesz időjárási szempontból, hiszen nedves és meglehetősen hideg levegő lesz fölöttünk, ezért esernyős időben lesz részünk. Tehát aki március 15-én szabadtéri programot tervez, annak mindenképpen esernyő, esőkabát szükséges, de szombatra és vasárnapra az esőfelhők elvonulnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.