Kovács Kati nem tudja feldolgozni Koós János halálát

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
halál Koós János Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati és Koós János kollégák és barátok voltak, az énekesnő egyelőre nem is tudja feldolgozni, hogy elvesztette az énekest. 

Kovács Kati és Koós János nagyon jó barátok voltak, emellett kollégák is. Évtizedeken keresztül ápolták kapcsolatukat, rengeteg emlék, nevetés, közös produkciók szőtték át évtizedes barátságukat. Az énekesnő nem is tudja feldolgozni szeretett kollégája hirtelen halálát.

Kovács Kati azóta sír, hogy megtudta, Koós János meghalt Fotó: Pályi Zsófia - Origo

"Nem tudok mit mondani, beszélni is alig tudok... Borzasztó, ami vele történt, ő egy vidám, életerős ember volt... Azóta zokogok, hogy megtudtam, Jani nincs többé! Videókat nézek róla, és csak sírok..." – mondta a Ripostnak Kovács Kati.

29 éves korában elhunyt Emily Kong énekes-színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-29-eves-koraban-elhunyt-emily-kong-enekes-szineszno.html29 éves korában autóbalesetben életét vesztette Emily Kong éénekes-színésznő. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint torz kép alakult ki róla az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-vajna-timi-szerint-torz-kep-alakult-ki-rola-az-emberekben.htmlVajna Timi idáig fel nem bukkant interjúban vallott életéről, és arról, mennyire megviseli az a sok támadás, ami éri. TV + SztárokOrigoAaron Carter egykori gyereksztár megvédte Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-aaron-carter-egykori-gyereksztar-megvedte-michael-jacksont.htmlMichael Jackson áldozatai megtörték az évtizedes csendet és beszámoltak minden szörnyűségről, amit a popsztár velük tett, de nem mindenki hisz nekik: Aaron Carter egykori gyereksztár szerint hazugság, amit állítanak. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér saját vállalkozást indított: megrendelésre süt-főzhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-somlo-tamas-ozvegye-krisztina-ettermet-nyitott.htmlKülönleges vállalkozásba kezdett Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér különböző megrendelőknek süt-főz. TV + Sztárok--Majka és Curtis szerint nem csak két zenekar csinált slágerthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-majka-es-curtis-szerint-nemcsak-ket-zenekar-csinalt-slagert.htmlA Forbes magazin cikke szerint csupán két előadó tudott rádiós slágert csinálni a tavalyi évben. Ők pedig a Halott Pénz és a Wellhello. Ezen Majka és Curtis is felháborodott. TV + Sztárok--Ezt tette Gábor Zsazsa hagyatékával az özvegy, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ezt-tette-gabor-zsazsa-hagyatekaval-az-ozvegy-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsa aranyövéből készíttetett pórázt kutyájának a néhai sztár özvegye, Frédéric von Anhalt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.