A Tinderen ismerkedett meg egy férfival Kimberley Latham-Hawkesford. Egy hét csevegés után találkoztak, ám nem minden úgy alakult, ahogy elképzelte. A férfi egy több pontból álló listát küldött neki azzal, mit változtasson magán, ha legközelebb is látni akarja.

Kávézni ment a Nagy-Britanniában élő Kimberley Latham-Hawkesford egy férfival, akit a Tinderen ismert meg. Egy hét csevegés után volt az első randevú. Egészen jól indult, így a kávézás után még egy pubba is beültek. Ám itt a férfi már furcsa kérdéseket tett fel Kimberley-nek. Megkérdezte például, hogy van-e plasztikai sebésze, és javasolt neki néhány helyet, ahol vásárolhatna, mielőtt újra találkoznak. 

Három hónappal a találkozásuk után a férfi küldött neki egy üzenetet. "Hello, Kimberley. Tudom, hogy már régen randevúztunk, de gondoltam, megírom neked, miért nem írtam neked azóta. Íme néhány dolog, amivel jobb lehetett volna a randink. Remélem, nem bántalak meg" – kezdte a férfi a levelet. 

Kimberly úgy döntött, nem találkozik többet a férfivalForrás: Thinkstock

Ezután számos pontban sorolta fel, mi volt a baj a nővel. Kifogásolta például a hajszínét, a sminkjét és a ruházatát is. A Ladbible cikke szerint azt is javasolta, hogy fogyjon le, töltesse fel az ajkait. "Nagyon sápadt vagy. Tudom, hogy nem rajongsz a napfényért, de egy kis barnaság nem fog fájni" – írta a férfi. 

"Meglehetősen nagyok a melleid, így többet kellene mutatni belőle" – olvasható a következő tanács. Sőt azt is leszögezte, hogy Kimberley-nek fel kellene frissítenie a ruhatárát annak érdekében, hogy ha együtt jelennek meg valahol, ne szégyellje magát. 

Nem meglepetés, hogy a nő úgy döntött, soha többé nem találkozik a férfival.