Listát küldött randi után a férfi a nőnek azzal, mit változtasson meg magán

Forrás: Thinkstock -
párkeresés lista fogyás társkereső Tinder férfi mellek ajakfeltöltés kebel barnulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tinderen ismerkedett meg egy férfival Kimberley Latham-Hawkesford. Egy hét csevegés után találkoztak, ám nem minden úgy alakult, ahogy elképzelte. A férfi egy több pontból álló listát küldött neki azzal, mit változtasson magán, ha legközelebb is látni akarja.

Kávézni ment a Nagy-Britanniában élő Kimberley Latham-Hawkesford egy férfival, akit a Tinderen ismert meg. Egy hét csevegés után volt az első randevú. Egészen jól indult, így a kávézás után még egy pubba is beültek. Ám itt a férfi már furcsa kérdéseket tett fel Kimberley-nek. Megkérdezte például, hogy van-e plasztikai sebésze, és javasolt neki néhány helyet, ahol vásárolhatna, mielőtt újra találkoznak.

Három hónappal a találkozásuk után a férfi küldött neki egy üzenetet. "Hello, Kimberley. Tudom, hogy már régen randevúztunk, de gondoltam, megírom neked, miért nem írtam neked azóta. Íme néhány dolog, amivel jobb lehetett volna a randink. Remélem, nem bántalak meg" – kezdte a férfi a levelet.

Kimberly úgy döntött, nem találkozik többet a férfival Forrás: Thinkstock

Ezután számos pontban sorolta fel, mi volt a baj a nővel. Kifogásolta például a hajszínét, a sminkjét és a ruházatát is. A Ladbible cikke szerint azt is javasolta, hogy fogyjon le, töltesse fel az ajkait. "Nagyon sápadt vagy. Tudom, hogy nem rajongsz a napfényért, de egy kis barnaság nem fog fájni" – írta a férfi.

"Meglehetősen nagyok a melleid, így többet kellene mutatni belőle" – olvasható a következő tanács. Sőt azt is leszögezte, hogy Kimberley-nek fel kellene frissítenie a ruhatárát annak érdekében, hogy ha együtt jelennek meg valahol, ne szégyellje magát.

Nem meglepetés, hogy a nő úgy döntött, soha többé nem találkozik a férfival.

Szerelmi veszekedés miatt ült autóba a halálos balesetet okozó Zoltánhttp://www.life.hu/news/20190313-szerelmi-veszekedes-miatt-ult-autoba-a-halalos-balesetet-okozo-zoltan.htmlSzerelmével, Ramival veszekedett Zoltán. Berángatta a lányt az autójába, majd belerohant egy Audiba, amelyben öten utaztak. A szörnyű balesetet senki sem élte túl. News--Összekeverik kutyájával a rasztahajú gazdithttp://www.life.hu/news/20190312-osszekeverik-kutyajaval-a-rasztahaju-gazdit.htmlToni Isden és kutyája elképesztően hasonlítanak egymásra: a nőnek rasztás haja van, és pont úgy néz ki, mint a pulija. NewsOrigoTizenöt késszúrással ölte meg 11 éves lányát egy asszonyhttp://www.life.hu/news/20190312-tizenot-kesszurassal-olte-meg-11-eves-lanyat-egy-asszony.htmlEgy idősebb férfival látta sétálni 11 éves lányát Rosa Alcides Rivera, majd 15 késszúrással megölte őt. Azt hitte, a férfi megrontotta a gyerekét. NewsThinkstockA biztonsági öv fontosságára hívják fel a figyelmet sokkoló videókkalhttp://www.life.hu/news/20190312-a-biztonsagi-ov-fontossagara-hivjak-fel-a-figyelmet-sokkolo-videokkal.htmlKülönleges és sokkoló kampányt indítottak Új-Zélandon azért, hogy felhívják a figyelmet a biztonsági öv fontosságára. NewsThinkstockA biztonsági öv fontosságára hívják fel a figyelmet sokkoló videókkalhttp://www.life.hu/news/20190312-a-biztonsagi-ov-fontossagara-hivjak-fel-a-figyelmet-sokkolo-videokkal.htmlKülönleges és sokkoló kampányt indítottak Új-Zélandon azért, hogy felhívják a figyelmet a biztonsági öv fontosságára. NewsThinkstockA dizájnerdrogok sokkal olcsóbbak, mint az alkoholhttp://www.life.hu/news/20190312-a-dizajnerdrogok-sokkal-olcsobbak-mint-az-alkohol.htmlEgyre nagyobb problémát okoznak a dizájnerdrogok, feltételezhetően a szekszárdi gyermekgyilkosság elkövetője is valamilyen szer hatása alatt követte el a borzalmas tettét. Az üggyel kapcsolatban beszélt egy szakértő ezekről a szerekről és a veszélyeikről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.