Élete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és Caramel, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most.

Caramel és Szilvi kislányának betegsége mindent megváltoztatott. Már túl vannak a küzdelmes hónapokon, és átértékelték az életüket. Szilvi lenyugodott, csendesebb lett, már nem hiányzik neki a pörgés.

Szilágyi Szilvi átértékelte az életétForrás: sylviszilagyi/Instagram

A kislányom betegsége óta már más szemmel nézem a világot, sok minden háttérbe szorult, amit korábban fontosnak hittem. Eléggé spirituális lettem, de tudatosabbá is váltam, és rájöttem, mik az igazán fontos dolgok az életben. Rátaláltam a jógára, amiben megvan, amire szükségem van. Megnyugodott a lelkem, így több időt tudok szánni magamrab – árulta el Szilvi a Best magazinnak.
Az ember, ha kap egy ilyen nagy pofont az élettől, átértékel mindent. Ez velünk is így történt. Hosszú ideig nem jártam el otthonról, szinte elzárkóztam a külvilágtól" – árulta el Szilvi, aki a jógában találta meg azt a harmóniát, amire szüksége van, de egyelőre csak hetente egyszer jár, a többi idejét kislányával tölti, és nyugodtabb életet él. „Már nem tudnám ugyanazt az életvitelt folytatni, mint azelőtt. Egy éve ezerrel dolgoztam, folyton új kihívásokat kerestem, állandóan rohantam. Most már elképzelni sem tudom, hogy így éljek. A pezsgés egyáltalán nem fontos, nem vágyom a felgyorsult életmódra, sokkal inkább szeretném kiélvezni, hogy a családommal tölthetem az időt” – tette hozzá Szilvi, akinek azért vannak tervei. „Egy hatalmas álmomat szeretném megvalósítani, hogy finom és egészséges ételeket főzhessek a saját éttermemben, amely úgy érzem, nem munka lenne, hanem mindennapi öröm” – mondta Szilvi.