Ördög Nóra elárulta, közösségi oldalain is igyekszik mindig önmagát adni

közösségi oldal Ördög Nóra bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra elárulta, közösségi oldalán is igyekszik mindig a valóságot mutatni, és legfeljebb egy-két Insta-filtert tesz a képeire.

Ördög Nóra a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy inspirálónak lenni nagy felelősség, és alaposan át kell gondolni azt, hogy miket oszt meg a közösségi oldalakon. A csinos tévés elmondta, influenszerként érzi, hogy fontos, mit mutat meg magából a közönségnek.

Nem tudok más lenni, mint ami én magam vagyok. Ez teljesen egyértelmű. Viszont amit belőlem kapnak, az óhatatlanul csak egy szelete a 100 százaléknak, és hogy melyik szeletet rakom ki az emberek elé az igenis felelősség. Ilyen szempontból meg kell válogatni az embernek a szavait. (...) Jellemző, hogy nagyon sokan a felületes irányt követik, hogy Facebookra, Instagramra miket töltenek fel magukról. Nekem energiám sem lenne hamis dolgokat kreálni, mert annyi meló... Nem mondom, hogy néha egy Insta-filter nem tesz jót egy képnek, de ezek általában valós dolgok, amik tényleg megtörténnek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.