Peller Anna és Lukács Miki megmutatták tablóképeiket

tablókép fotók gyerekkor Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces pillanatokat tud okozni, amikor az ismert emberek megmutatják, hogyan néztek ki gyermekkorukban. Most Peller Anna és Lukács Miki mutatták meg tablóképeiket.

„Tablóképeink – röhögni ér” – olvasható Peller Anna és Lukács Miki hivatalos oldalán. A pár megmutatta, hogyan festettek a ballagási tablójukon.

És bár nagyon hasonlítanak mostani önmagukra, mégis vicces megnézni, mennyit változtak. Különösen Lukács Miki temérdek fülbevalója ad okot mosolygásra.

Eljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--Szandi és Pataky Attila az álhírekről beszéltek: sokszor esnek áldozatulhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-szandi-es-pataky-attila-az-alhirekrol-beszeltek-sokszor-esnek-aldozatul.htmlSzandi és Pataky Attila felhívták a figyelmet az álhírek káros hatására: mindketten rendszeresen áldozatul esnek ilyen oldalaknak. TV + SztárokOrigoStohl Andrást nyilvános helyen rúgta térden a lánya, Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-stohl-andrast-nyilvanos-helyen-rugta-terden-a-lanya-rebeka.htmlStohl András együtt ebédelt lányával, Rebekával, aki bemutatta édesapján, hogy meg tudja védeni magát. TV + SztárokOrigoJames Corden durván átverte David Beckhamet: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-james-corden-durvan-atverte-david-beckhamet.htmlDurván átverték David Beckhamet, a reakcióját pedig végig videózták. TV + Sztárok--Meghan hercegné levette az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-meghan-hercegne-levette-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlLady Diana gyűjteményéből is tartalmaz gyémántokat a Harry herceg által tervezett jegygyűrű, melyet eddig láthattunk Meghan hercegné ujján. A legutóbbi képeken azonban nem láthatjuk a mesés darabot a kezén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.