Így pörgött a rúdon a szülinapi buliján Paris Hilton

buli rúdtánc születésnapi buli Paris Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton a 38. születésnapján rendezett bulin pattant fel a rúdra.

Paris Hilton megadta a módját az ünneplésnek: hatalmas bulit szervezett a 38. születésnapja alkalmából. Az eseményen rengeteg híresség tiszteletét tette, köztük Kim Kardashian.

A partiról egy videó napvilágot is látott: az ünnepelt egy szexi, testhez simuló, felül igencsak kivágott ruhában pörög a rúdon – írja a People.

Sztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigoSzexi fotók készültek az Exatlon Hungary versenyzőjéről, Murvai Líviárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szexi-fotok-keszultek-az-exatlon-hungary-versenyzojerol-murvai-liviarol.htmlModellként is sikeres az Exatlon Hungary gyönyörű versenyzője, Murvai Lívia. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-kulcsar-edina-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlKulcsár Edina és Csuti a minap gyorsétteremben ebédelt, ahol két korábbi vendég nagyon kiakasztotta őket. TV + Sztárok--Pataky Attila gyermekei is hisznek a földönkívüliekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190318--pataky-attila-gyermekei-is-hisznek-a-foldonkivuliekben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila hisz a földönkívüliek létezésében, most kiderült, hogy a gyermekei is osztják az énekes véleményét. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt a követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigoByeAlex az édesapja haláláról nyilatkozott: nem viselte meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-byealex-edesapja-halalarol-nyilatkozott-nem-viselte-meg.htmlByeAlex kivételesen a magánéletéről vallott, pontosabban az édesapja haláláról. Négy éve távozott az élők sorából, de az énekest nem viselte meg az elvesztése. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.