Jessica Simpson bikiniben mutatta meg terheshasát – fotó

has Jessica Simpson terhes bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson megmutatta, hogyan gömbölyödik a pocakja: harmadik gyermekét várja. 

Jessica Simpson már biztosan mindenórás kismama, hiszen egészen nagy a pocakja. Nemrég meg is mutatta követőinek, hogy mennyire: bikiniben pózolt a hamarosan háromgyermekes anyuka.
A színésznő egyébként 2018 szeptemberében jelentette be, hogy terhes, és azt is elárulta, hogy ismét kislányuk lesz.

Romeo Beckham a 15 éves Millie Bobby Brownnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-romeo-beckham-a-15-eves-millie-bobby-brownnal-randizik.htmlÚgy tűnik, a 16 éves Romeo Beckhamre rátalált a szerelem: egy gyerekszínésszel randizik. TV + SztárokOrigoCindy Crawford lányát bántják: úgy gondolják, anyja vásárolta be a szakmábahttp://www.life.hu/sztarok/20190319-cindy-crawford-lanyat-bantjak-ugy-gondoljak-anyja-vasarolta-be-a-szakmaba.htmlCindy Crawford lánya ugyanazt az utat választotta, amit az édesanyja végigjárt, de ezért sok bántást kell elviselnie. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét http://www.life.hu/sztarok/20190319-demcsak-zsuzsa-vezeti-a-televizios-ujsagrirok-dija-galaestjet.htmlDemcsák Zsuzsa vezeti majd a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismeréseket március 20-án adják át. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee-t durván megviseli a szakítás: a barátai aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ganxsta-zoleet-durvan-megviseli-a-szakitas-a-baratai-aggodnak-erte.htmlAggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért: a rapper nagyon szenved a szakítása után. TV + Sztárok--Koholák Alexa hosszú posztban mesélte el, milyen rossz volt a múltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-koholak-alexa-hosszu-posztban-meselte-el-milyen-rossz-volt-a-multban.htmlKoholák Alexa mióta találkozott 26 évvel idősebb férjével, teljesen megvilágosodott: hátat fordított a múltjának és spirituális segítőként dolgozik. TV + SztárokBangó Margitot sikerült kaviárral megsértenihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-bango-margitot-sikerult-kaviarral-megserteni.htmlA nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.