Andy Vajna tragikus halála után Vajna Timi lelkileg teljesen összetört. Nem tudja feldolgozni férje halálát. Úgy tűnik, az anyagi biztonságának is vége...

Egy neve elhallgatását kérő barát szerint Vajna Timi férje halála után anyagilag is rossz helyzetbe került. Audi terepjáróját már visszavették tőle, míg ő Amerikában tartózkodott és a férje autójába kellett átülnie. Budai otthonukat pedig úgy tudni, nyár elején kell elhagynia, amikor annak lejár a bérleti szerződése. Az eddig fényűző életet élő feleségnek az informátor szerint nem igazán van félretett pénze, úgyhogy vissza kell vennie a költekezésből. 

Vajna TimiForrás: instagram.com/timeavajna

„Amíg Amerikában volt, addig az Audi terepjáróját visszavették tőle, mert az egy cég tulajdona. Most Andy egykori autójába kellett átülnie. De ami ennél is nagyobb probléma számára, hogy július elsején lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, úgyhogy hamarosan el kell hagynia a házat, amelyhez rengeteg szép emlék köti. Félretett pénze, úgy tudom, nincsen. Sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből, mert a jelenlegi helyzet szerint egyszerűen nincs más választása” – mesélte a Borsnak a barát.