A 12 éves Gesztesi Panka saját sikereire építve kezdett influenszerkedni, édesanyja pedig mindenben segíti. A kislány mesélte el terveit és az életüket.

Liptai Claudia 12 éves lánya, Panka saját karriert indított: influenszerkedni kezdett. Természetesen nem a szülei ismertségére épít, hanem saját, az aerobikversenyeken elért sikereire. Nem is szeretné, hogy a híres édesanyja és az édesapja miatt érdeklődjön iránta bárki, hiszen így is volt már rá példa, hogy ezért barátkoztak volna vele.

Liptai Claudia és lánya, PankaForrás: Álomutazó

„Nehéz volt megtalálni azokat az embereket, akik önmagamért szeretnek. (...) Az előző iskolámban az egyik lány az anyukája biztatására rendre arra akart rábeszélni, hogy aludjak náluk és csináljunk közös fotókat, amiket kitehetnek majd a netre. Nem értettem, miért akar tőlem ilyeneket, aztán belemondta a szemembe: valójában csak azért akart barátkozni velem, mert a szüleim híresek” – mondta a Story magazinnak Panka, akinek menedzser segít karrierje beindításában. Természetesen munkájáért pénzt is kap, melyet egyelőre édesanyjának utalnak.

Mondtam anyunak, hogy gyűjtse ő, ha majd nagykorú leszek, elkérem tőle. Egyelőre nincs is szükségem pénzre, ha valami kell, szólok anyának, és megkapom, ha elérem, amiket kijelöl. Amikor már tudok bánni a pénzzel, majd ideadja a keresetemet” – tette hozzá Panka. Claudia mindenben támogatja lányát, hiszen van eredmény a ténykedései mögött, de persze azért félti is Pankát. „Pankának az influenszerkedés egyfajta játék, addig csinálja, amíg kedve tartja. Ha nem lenne valamiben sikeres önmaga is, és az lenne a legérdekesebb jelző vele kapcsolatban, hogy ismert szülők gyermeke, akkor talán lebeszélném, de így, hogy kiemelkedő eredményei vannak, támogatom” – mondta Claudia, aki azért figyelmeztette Pankát, mi jár a hírnévvel és leszögezte, nem szerez neki előnyöket. „Amiben tudok, úgyis segítek, elvégre a gyerekem, de nem fogok érdemtelen előnyöket szerezni számára, hogy lépcsőfokokat ugorhasson át, mert akkor a sikert sem fogja élvezni” – mondta Claudia, aki büszke arra, milyen őszinte a kapcsolatuk Pankával, és arra vágyik, hogy gyermekének jó élete legyen. „Csak arra vágyom, hogy könnyebb legyen az élete, és mint minden szülő, azt akarom, hogy többre vigye nálam” – árulta el a műsorvezető.