Végre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése.

Évek óta pereskedett egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. Nemrég az unoka, Csaba rokontartási pert is indított a nagyanyja ellen, amelyben több milliót követelt. Most azonban váratlan fordulat történt: elállt a pertől és ezzel gyakorlatilag véget ért a családi viszály, lezárult az ügy.

Nagyon váratlan volt, ami történt, nem is számítottam rá. Az unokám nem jött be a bíróságra, noha beidézték. Egyszer csak telefonált az ügyvédjének, hogy ez az új döntése, nem akar tovább pereskedni. Csaba gyakorlatilag elvégezte az egyetemet, eltartja magát, így nincs szüksége a pénzre. Szinte el sem hittem, amit hallok. (...) Ez nagy ajándék most. Lezárul egy elmebajos időszak, amelyben évek óta éltünk. Az biztos, a gyógyulásunkban is sokat számít, erőt ad” – mesélte megkönnyebbülve Pécsi Ildikó a Blikknek.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó végre kibékülhetFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színművésznő hozzátette, nyitott arra, hogy a család kibéküljön egymással. Erre most már minden lehetőség adott.

Az élet útjai kifürkészhetetlenek. Ha ők békülni szeretnének, akkor elfogadjuk, örülünk neki. Nehéz ezt a sok évet bepótolni, és szeretném, ha újra élhető lenne a kapcsolatunk. Bízunk benne, a történteknek mindenféle szempontból pozitív hatásuk lesz. Az biztos, hogy a tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni. Annyira kimerültem az elmúlt években, most pedig megnyugodhatok. Egész délután aludtam... Évek óta nem pihentem ilyen hosszan, ilyen nyugodtan, békésen.”