Ada elárulta, Németországba költözik a vőlegényéhez.

Tavaly nyár végén hagyott fel a rádiós munkájával Ada, és már akkor azt rebesgették, hogy távozásának az az oka, hogy külföldre költözik. Azóta ráadásul a Németországban élő kedvese, Máté meg is kérte a kezét, így gyanítható volt, hogy hamarosan elhagyja az országot. Most ezt meg is erősítette a BEST magazinnak.

Távkapcsolatban éltünk eddig. Amikor csak lehetett, Máté jött, vagy én mentem hozzá Nürnbergbe. Könnyítette a helyzetünket, hogy a fiaim szeptemberben már a második tanévüket kezdték el Angliában édesanyámékkal, így gyakran tudtam utazni. Félreértés ne essék, nem lepasszoltam Bencét és Bálintot a szüleimhez. Hatalmas lehetőség volt számukra, hogy két évet angol nyelvi környezetben járhatnak iskolába, és ezt nem akartuk kihagyni. A tanév végeztével befejezik kinti tanulmányaikat, és Mátéval megbeszéltük, hogy ősztől nem Budapesten, hanem Németországban kezdik az iskolát."

Pintér Adrienn külföldre költözikForrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook

Ada azt is elárulta, sajnos odakint még nincs munkája, de bízik benne, hogy idővel ez majd változik.

Sajnos hiába beszélek angolul, hiába van diplomám üzleti kommunikációból, eddig nem jártam sikerrel. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, de egyszerűen nem értik, ha a Viva TV-nél és az RTL Klubnál dolgoztam műsorvezetőként Magyarországon, miért jelentkezem eladói állásra. Pedig nagyon szívesen csinálnám."