Hosszú ideig sétált teljesen pucéran egy férfi Sárvár utcáin – Videó

Forrás: Shutterstock -
séta pucér meztelen Sárvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járókelők több videót is készítettek arról a férfiról, aki Sárvár utcáin pucéran sétált.

A polgárőrség munkatársai tartóztatták fel azt a férfit, aki hosszú ideig sétált meztelenül Sárvár utcáin. Mentőt is hívtak a zavartan viselkedő férfihoz, egyelőre nem lehet tudni, mi okozhatta nála a problémát.

Öngyilkossági kísérlet után bénult le: így él most a férfihttp://www.life.hu/news/20190321-ongyilkossagi-kiserlet-utan-benult-le-igy-el-most-a-ferfi.htmlBoldogan él kedvesével az az amerikai férfi, aki korábban megpróbált öngyilkos lenni és lebénult. NewsOrigoVért könnyezik a mexikói Krisztus-szoborhttp://www.life.hu/news/20190321-vert-konnyezik-a-mexikoi-krisztusszobor.htmlMagánháznál tartják azt a gyermek Krisztus-szobrot a mexikói Acapulcóban, amely ebben az évben már négyszer könnyezett vért a helyiek szerint. Egyesek Isten figyelmeztetésének vélik, mások szerint az ördög műve. NewsOrigoMeghalt a rendőrnő, Cassie Barker kislánya az autóban, míg ő a főnökével szexelt http://www.life.hu/news/20190321-meghalt-a-rendorno-cassie-barker-kislanya-az-autoban-mig-o-a-fonokevel-szexelt.htmlAz amerikai rendőrnő több órára a forró kocsiban hagyta a gyermekét, hogy a főnökével szexelhessen. A kislány életét vesztette. NewsOrigoElvágta újszülött gyermeke torkát a féltékeny édesanyahttp://www.life.hu/news/20190321-elvagta-ujszulott-gyermeke-torkat-a-feltekeny-edesanya.htmlEgy késsel vágta át újszülött gyermeke torkát a 21 éves ukrán édesanya. Állítólag attól félt, hogy a férje jobban szereti a kicsit, mint őt. NewsThinkstockEltemették a brutálisan megölt ötéves szekszárdi kislánythttp://www.life.hu/news/20190321-eltemettek-a-brutalisan-megolt-oteves-szekszardi-kislanyt.htmlEltemették a brutálisan megölt 5 éves szekszárdi kislányt, Leonettát. NewsOrigoElhunyt a 26 éves úszó, Kenneth Tohttp://www.life.hu/news/20190319-elhunyt-a-26-eves-uszo-kenneth-to.html26 évesen elhunyt Kenneth To, az egyik legjobb hongkongi úszó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.