Demcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére.

Mint arról már beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa volt a háziasszonya az idei Televíziós Újságírók Díja gálaestjének. A csinos műsorvezető remekül levezényelte a díjátadót, majd gyorsan távozott. A Borsnak azért sikerült őt utolérnie néhány mondatra.

Vacsoráztam, a stábbal beszélgettem, és most rohanok haza a gyerekeimhez. Haza kell mennem lefektetni őket. Ez az a közeg, amelyben szocializálódtam, de akkor is mennem kell. (...) Nem semmi volt ennyi kolléga előtt állni! De nagyon örültem a felkérésnek, már csak azért is, mert az első női műsorvezető vagyok a díjátadó hat éve során. Jó valamiben elsőnek lenni."

Demcsák Zsuzsa remekül nézett kiForrás: Televíziós Újságírók Díja

Demcsák Zsuzsa még annyit elárult, hogy remekül érezte magát az este folyamán.

Ez egy minőségi rendezvény, nem celebparti. Fantasztikus színészek, műsorkészítők jöttek el. Gyakorlatilag a teljes szakma képviseltette magát, azok az emberek, akik igazán fontosak, akik létrehozzák a műsorokat, szerkesztők, producerek. Velük egészen másról lehet beszélgetni, minthogy milyen csinos a ruhád. Nagyon jó volt azt látni, érezni, hogy őszintén érdeklődnek a másik iránt, gratulálnak egymásnak szeretetteljes légkörben. Jó volt velük találkozni."