Így tért vissza Demcsák Zsuzsa

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
háziasszony Demcsák Zsuzsa műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére.

Mint arról már beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa volt a háziasszonya az idei Televíziós Újságírók Díja gálaestjének. A csinos műsorvezető remekül levezényelte a díjátadót, majd gyorsan távozott. A Borsnak azért sikerült őt utolérnie néhány mondatra.

Vacsoráztam, a stábbal beszélgettem, és most rohanok haza a gyerekeimhez. Haza kell mennem lefektetni őket. Ez az a közeg, amelyben szocializálódtam, de akkor is mennem kell. (...) Nem semmi volt ennyi kolléga előtt állni! De nagyon örültem a felkérésnek, már csak azért is, mert az első női műsorvezető vagyok a díjátadó hat éve során. Jó valamiben elsőnek lenni."

Demcsák Zsuzsa remekül nézett ki Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Demcsák Zsuzsa még annyit elárult, hogy remekül érezte magát az este folyamán.

Ez egy minőségi rendezvény, nem celebparti. Fantasztikus színészek, műsorkészítők jöttek el. Gyakorlatilag a teljes szakma képviseltette magát, azok az emberek, akik igazán fontosak, akik létrehozzák a műsorokat, szerkesztők, producerek. Velük egészen másról lehet beszélgetni, minthogy milyen csinos a ruhád. Nagyon jó volt azt látni, érezni, hogy őszintén érdeklődnek a másik iránt, gratulálnak egymásnak szeretetteljes légkörben. Jó volt velük találkozni."

Liptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Sztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláighttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sztarok-akiket-karrierjuk-csucsan-ert-a-hirtelen-halal-paul-walkertol-emiliano-salaig.htmlAz elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta. TV + SztárokOrigoLezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-lezarult-a-pereskedes-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-kozott.htmlVégre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCurtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-curtis-menyasszonya-kriszti-a-nehez-idokrol-vallott-napokra-eltunt-bedrogozva-a-rapper.htmlCurtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.