Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

Demcsák Zsuzsa Televíziós Újságírók Díja műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa vezeti majd a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismeréseket március 20-án adják át.

A hagyományokhoz hűen idén is ünnepélyes díjátadó gálán adják át a Televíziós Újságírók Díját. Magyarország egyik legrangosabb televíziós elismerésének gáláját 2019. március 20-án tartják, az esemény háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét Forrás: instagram.com/zsdemcsak

„Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk!” – mondta Demcsák Zsuzsa.

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro-reality kategóriában, valamint idén a talkshow és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.