Ilyen időre számíthatsz holnap: így tervezz programot

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőtől lehűlés várható, de holnapra bátran tervezz kinti elfoglaltságot. 

Éjszaka derült marad az ég, vasárnap gomolyfelhős, napos idő lesz. Vasárnap délutánig csapadék nem várható, majd az északi megyékben néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de néhol gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 22 fok között várható – derül ki az OMSZ jelentéséből.

Forrás: Shutterstock

Halálos lövés érte Justin Carter countryzenészt: éppen klipet forgatotthttp://www.life.hu/news/20190323-halalos-loves-erte-justin-carter-countryzeneszt-eppen-klipet-forgatott.htmlVéletlenül a saját fegyverével okozott végzetes sérülést magának. News--Erőszakos, agresszív utas miatt fordult vissza egy Wizz Air gép Ferihegyre http://www.life.hu/news/20190317-eroszakos-agressziv-utas-miatt-fordult-vissza-egy-wizz-air-gep-ferihegyre-vasarnap.htmlA ma reggeli, Budapestről Londonba közlekedő WizzAir W62201-es járatszámú repülőgép a felszállást követően egy ittas állapotban lévő ember miatt, nagyjából 20 perces repülés után visszafordult Budapestre. News--Megölte 3 éves kislányát egy tanárnő, majd magával is végezni akarthttp://www.life.hu/news/20190316-megolte-3-eves-kislanyat-egy-tanarno-majd-magaval-is-vegezni-akart.htmlClaire Colebourn biológiatanárnő saját kezűleg végzett hároméves kislányával, vízbe fojtotta. A 36 éves nő elmondta, azért tette, mert szerinte a gyerek nagyobb biztonságban van a mennyben, mint ha az apja mellett lenne. A nő a gyilkosság után önmagával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel: mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen. News--Akadozik a Facebook és az Instagramhttp://www.life.hu/news/20190313-akadozik-a-facebook-es-az-instagram-globalis-hiba.htmlA Down Detector adatai szerint sok ezer panasz érkezett mindkét oldalra magyar idő szerint valamivel öt óra előtt. News--Tűzvész pusztít Banglades fővárosában, sok a halott http://www.life.hu/news/20190221-tuzvesz-pusztit-banglades-fovarosaban-sok-a-halott.htmlLegfrissebb értesülések szerint legalább 69 ember életét követelte csütörtökre virradóra a Banglades fővárosában, Dakkában pusztító tűzvész. Korábban 56 halottról lehetett tudni. A halottak mellett mintegy ötvenen megsérültek. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.