Természetes, hogy a gyerek örökli a szülei vonásait, de a hasonlóság mértéke az alábbi sztárcsemeték és édesanyjuk között már-már döbbenetes. Ha egymás mellé rakjuk a hasonló korban készült képeiket, első pillantásra meg sem lehet mondani, hogy melyik a szülő és melyik a gyerek.

Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe

Reese Witherspoon és lánya, Ava PhillippeForrás: AFP

Reese Witherspoon legidősebb gyermeke, Ava már 19 éves: 1999. szeptember 9-én látta meg a napvilágot. A fiatal lány édesapja Ryan Phillippe, de olyan, mintha az ő génjeiből semmit nem örökölt volna Ava. A megszólalásig hasonlít ugyanis édesanyjára, már-már rémisztő, hogy mennyire.


Cindy Crawford és lánya, Kaia Gerber

Cindy Crawford és lánya, Kaia GerberForrás: VOGUE

A modell lánya még csak 17 éves, de máris világos, hogy örökölte édesanyja szépségét és tehetségét is, hiszen szintén modellként szeretne érvényesülni, és el is indult ezen az úton. Nem csoda, hogy szívesen alkalmazzák, hiszen elképesztő, mennyire hasonlít édesanyjára.


Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose DeppForrás: Elle, Getty Images

A 46 éves énekesnő és Johnny Depp közös lánya, Lily-Rose Depp édesapját könnyedén le tudná tagadni, anyjára viszont a megszólalásig hasonlít. A különleges szépségű lány színésznőként és modellként is kamatoztatja szüleitől örökölt tehetségét.


Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer

Meryl Streep és lánya, Mamie GummerForrás: Getty Images

A legendás és a legtöbb Oscarra jelölt színésznő lánya sem esett messze a fájától, sem tehetségben, sem kinézetben. A 35 éves Mamie Gummer több sorozatban és filmben is látható volt már, és habár valószínűleg nem tör majd akkora babérokra, mint édesanyja, le sem tagadhatná a szüleit, de legfőképp Meryl Streepet.


Madonna és lánya, Lourdes Ciccone Leon

Madonna és lánya, Lourdes Ciccone LeonForrás: Richard Corman, Instagram/Madonna

A még mindig polgárpukkasztó Madonna legidősebb gyermeke pontosan úgy néz ki, mint ő ennyi idősen. Persze egy kicsit erősebb sminket használt, de ha azt levonjuk a fotóból láthatjuk, hogy az azonosság elképesztő. Lourdes ráadásul a zeneiparban is bontogatja a szárnyait, a sikerhez pedig valószínűleg minden tehetsége és lehetősége megvan.