Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lányt

Fotó: Mudra László - Origo -
Gyöngyhajú lány felhasználás sorozat brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban.

A Gyöngyhajú lány című sláger hallható egy brit tévétársaság új sorozatának, The Baynek az előzetesében. A zenekart egy angliai rajongójuk értesítette arról, hogy ismerős dallam csapta meg a fülét, és igaza is lett. A sorozathoz a dal 1969-es verzióját használták, melyen még Kóbor János vokálja is hallható.

Eljárunk az ügyben, többet nem mondhatok”

Blikknek

Brit sorozat használta az Omega slágerét Fotó: Mudra László - Origo

Az internetes letöltések korában nem tartom életszerűnek az előzetes engedélykérést.

A lap egy szakértőt is megkérdezett, aki szerint nagyjából 740 ezer forint körüli összeget kaphatnak ezért a megjelenésért, amelynek felét a kiadó kapja, a másik felén pedig a dalszerzők és az előadók osztoznak.

Újra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőperehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-ujra-kezdetet-vette-galambos-lajos-buntetopere.htmlÚjra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőpere. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-valovilag-vv-vivi-es-vv-krisztian-szakitottak.htmlSzakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. TV + SztárokOrigoJulia Roberts így vélekedik a Micsoda nő! című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20190324-julia-roberts-igy-velekedik-a-micsoda-no-cimu-filmrol-richard-gererel.htmlJulia Roberts egyáltalán nem biztos benne, hogy a Micsoda nő! ma sikeres lenne. A színésznő a The Guardiannek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy egy örömlány és egy sikeres üzletember szerelmi története a mai világban már nem működne úgy, ahogy az tarolt 1990-ben. KultOrigoEltemették Koós Jánost: özvegye, Dékány Sarolta összeomlotthttp://www.life.hu/kult/20190321-eltemettek-koos-janost-ozvegye-dekany-sarolta-osszeomlott.htmlSzerda délután hatalmas tömeg előtt vettek búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Felesége, Dékány Sarolta összeomlott a szertartás alatt, sokan aggódnak érte. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoJobb ember leszek! mozgalom: ünnepeld te is a boldogság világnapját!http://www.life.hu/kult/20190320-jobb-ember-leszek-mozgalom-unnepeld-te-is-a-boldogsag-vilagnapjat.htmlEgy finom ebéd, egy új ruhadarab, egy régen vágyott könyv beszerzése – számos dolog boldoggá tehet bennünket. Ám sokszor nem is az szerzi a legnagyobb örömet, ha magunknak adunk valamit. 2012 óta március 20. a boldogság világnapja. Ezen a napon gondoljunk másokra is, tegyük boldoggá a közelünkben élőket. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ünnepeld te is a boldogság világnapját! KultOrigoByeAlex saját tehetségkutatót indít rappereknekhttp://www.life.hu/kult/20190319-byealex-sajat-tehetsegkutatot-indit-rappereknek.htmlAz X-Faktorban már belekóstolt a mentoréletbe ByeAlex, aki most saját tehetségkutatót indít. Úgy döntött, önköltségen fedezi fel a jövő ifjú rappereit. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.