A Leaving Neverland című dokumentumfilm óta számos ember szólal fel Michael Jackson mellett és ellen. Most az egyik volt esküdt jelentkezett, aki jelen volt azon a tárgyaláson, amelyen Wade Robson és Macaulay Culkin tanúskodott a pop királya mellett. 

Nemrégiben jelent meg a Leaving Neverland című dokumentumfilm, amelyben Wade Robson és James Safechuck mesélnek arról, hogy molesztálta őket gyerekkorukban Michael Jackson. Most az ügy kapcsán megszólalt a 93 éves Eleanor Cook is, aki esküdtként volt jelen azon a tárgyaláson, ahol Wade Robson és Macaulay Culkin Jackson mellett tanúskodtak. 

Cook azt mondta: ő már akkor sem hitt a két fiúnak. Biztos volt benne, hogy Jackson bűnös. Egy másik esküdttel úgy vélték, Jackson bizonyára megtette azt, amivel vádolják. „De tudtuk, hogy senki véleményét nem változtathatjuk meg” – mesélte Eleanor Cook. 

Megszólalt az esküdt, aki jelen volt a tárgyalásonForrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

A The Sun szerint azért sem hitt nekik a nő, mert olyan gyerekekről volt szó, akik Michael Jackson mellett nőttek fel. Azt mondta: szerinte börtönbe kellett volna küldeni. Ugyanakkor úgy érzi, bizonyára azért tette ezeket Jacko, mert neki sem volt egészséges gyerekkora. 

„Egész szívemben és lelkemben éreztem, hogy bűnös. Mindig is tudtam. Imádkoztam a történtek miatt” – mondta az asszony.