Horváth Éva otthon termeszti a növényeket

növény Horváth Éva termesztés
Horváth Éva olyan dologgal foglalkozik most, amire előtte nem volt lehetősége: nagyon élvezi. 

Teljesen új életet kezdett Horváth Éva. A kisfia érkezésével minden megváltozott, még a zajos városból is kiköltözött, pedig születésétől kezdve ott élt. Fontos értékeket és tudást szeretne azonban átadni Kristófnak a vidéki életből, így zöldségeket kezdett termeszteni.

Horváth Éva gazdálkodni kezdett Forrás: TV2

Szeretném megtanítani Kristófkának, hogy mit jelent a gazdálkodás.

Ripostnak

Döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa házi őrizetbe kerülhet-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dontenek-arrol-hogy-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-hazi-orizetbe-kerulhet-e.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának sorsáról döntenek: lehet, hogy kijöhet a börtönből. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az Ázsia Expressz műsorvezetője lett: megint a családjával utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-ordog-nora-ismet-az-azsia-expressz-musorvezetoje-lett-megint-a-csaladjaval-utazik.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Instagramon jelentették be, hogy milyen nagy kaland vár rájuk ismét. TV + Sztárok--Egy playmate azt állítja, megkörnyékezte Jennifer Lopez vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-egy-playmate-azt-allitja-megkornyekezte-jennifer-lopez-volegenye.htmlBotrányos dolgokat állít Jennifer Lopez vőlegényéről, Alex Rodriguezről Zoe Gregory brit playmate. A lány szerint nem sokkal az eljegyzés előtt Rodriguez telefonon zaklatta őt. TV + Sztárok--Katalin hercegné megkérte a férjét, hogy távolítson el valakit a baráti körükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-katalin-hercegne-megkerte-ferjet-hogy-tavolitson-el-valakit-a-barati-korukbol.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. TV + Sztárok--Rippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigoGömöri András Máté a rosszakaróiknak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gomori-andras-mate-rosszakaroinak-uzent.htmlPolyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmében kevesen hittek, annál több rosszindulatú megjegyzést kapott a pár. Nem nekik lett igazuk, most a színész rosszakaróiknak üzent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.