Ördög Nóra és Nánási Pál Instagramon jelentették be, hogy milyen nagy kaland vár rájuk ismét.

Ördög Nóra és Nánási Pál Instagram-oldalukon jelentettek be egy nagy hírt, ami a rajongóikat is érinti. Azt már mindenki tudja, hogy indul az Ázsia Expressz második része, most pedig az is kiderült, hogy Ördög Nóra és családja megint részt vesz-e a nagy kalandban.

Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentést tettFotó: M. Schmidt János/Origo

„Elkezdtünk gondolkozni erősen a férjemmel, és elkezdtük mérlegelni a dolgokat. Voltak azért nehézségeink két évvel ezelőtt, ezt nem titkoltuk el már akkor sem előletek. Túléltük, és azóta azért két évvel nagyobbak a gyermekeink ez bizonyos szempontból előny, bizonyos szempontból hátrány is lehet. (...) Elég sok pro és kontra érvet kellett egymás mellé rakosgatnunk, hogy végül is mit szeretnénk” – kezdte Nóra az élő bejelentkezést Instagramon.

Nánási Pál elárulta, volt mit mérlegelniük, ugyanis kemény túra volt, ő nehezen viselte, hogy kimaradt a munkából. A döntésük azonban a nehézségek ellenére az lett, hogy idén is útra kel az egész család. Indulunk mindjárt Ázsiába”– közölte felfokozott hangulatban Nóri, és a bepakolt bőröndöket is megmutatták. „De annyira mindjárt, hogy konkrétan mindjárt megyünk a reptérre. Ez nyilván azt jelenti, hogy lesz majd Nánázsia 2 is, reményeink szerint” – tette hozzá Nóri.