Rippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. 

Egy éve az Inspiráló Nők díjátadó gáláján kezdődött a feszültség Tóth Vera és Rippel Feri között, amely a közösségi oldalakon folytatódott. Vera megosztotta, hogy Feri felajánlotta, lefogyasztja őt és Király Lindát 300 ezer forintért. Az énekesnő akkorra már nagyon sok kilótól megszabadult, nem csoda, hogy rosszul estek neki Rippel Feri szavai. . Az idei gálán azonban már nyoma sem volt a feszültségnek.

Rippel Feri és Tóth Vera kibékültekForrás: FEM3

"Vera most tündökölt, csodásan nézett ki, ezért is ölelkeztünk össze. Az egészség a legfontosabb kincsünk, és látom, hogy ő is megért az egészségtudatos életre. Én mindig jót akartam neki, sosem akartam bántani, csakis segíteni. A mag már el van ültetve benne, és ha továbbra is foglalkozik az egészségével, akár százéves korára is fitt tud maradni. Ahogy a könyvem címe szól: Cél a 100 év!" - mondta a Borsnak Rippel Feri. Hozzátette, nem bánja, hogy összezördültek. "Minden új építkezést rombolással kell kezdeni. Lehet, hogy az összezörrenésünk azt eredményezte, hogy Verácska is rájött: a Rippel Ferinek igaza van, és az egészség tényleg fontos" - tette hozzá.