Utcára kerülhet Meghan Markle testvére, Thomas

Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc -
lakbér testvér Thomas Markle Meghan Markle tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utcára teszi főbérlője Meghan Markle testvérét, Thomast és menyasszonyát.

Kilakoltathatják Meghan Markle féltestvérét, ifjabb Thomas Markle-t – számolt be róla a Daily Mail. A férfi és menyasszonya, Darlene eddig egy oregoni bungalow-t bérelt, ám már három hónapja nem tudják fizetni a lakbért. A főbérlőnek, Paul Walternek elege lett, kijelentette, hogy Thomas korábban is rendre késve fizetett neki, a tartozása pedig immár közel 1,2 millió forintnyi összeg.

A portál azt írja, április 5-ig kell kiköltöznie a párnak a házból.

Meghan Markle testvére nem tudja fizetni a lakbért Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc
Egy órára rács mögé zárták Berki Krisztiánt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-egy-orara-racs-moge-zartak-berki-krisztiant.htmlÉrdekes élményben volt része Berki Krisztiánnak: egy órára rács mögé zárták. TV + SztárokOrigoPintér Adrienn Instagram-oldalán válaszolt a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-pinter-adrienn-instagram-oldalan-valaszolt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlPintér Adriennről elterjedt az a pletyka, hogy várandós: válaszolt a híresztelésre az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoMC Hawer szerint nem lesz könnyű Curtisnek a teljes gyógyuláshttp://www.life.hu/sztarok/20190327-mc-hawer-szerint-nem-lesz-konnyu-curtisnek-a-teljes-gyogyulas.htmlMC Hawer véleményezte Curtis elvonóját: szerinte nem lesz egyszerű megtartania a tisztaságát. TV + SztárokOrigoIlyen volt utolsó koncertjének próbáján Koós János: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-ilyen-volt-utolso-koncertjenek-probajan-koos-janos.htmlElőkerült az a videó, amely Koós János utolsó koncertjének próbáján készült. TV + Sztárok--Michelle Wild, vagyis Vad Kati egy kisfilmben szerepel: egy pornós asszisztensét alakítjahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-michelle-wild-vagyis-vad-kati-egy-kisfilmben-szerepel-egy-pornos-asszisztenset-alakitja.htmlRégóta nem él a nyilvánosság előtt Michelle Wild, de most ismét kilép a rivaldafénybe egy film kedvéért, amelyben egy pornóproducer asszisztensét alakítja. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltnak kedvenc báránya, Bécike fog hiányozni a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltnak-kedvenc-baranya-becike-fog-hianyozni-a-legjobban.htmlGáspár Zsolt is az Ázsia Expressz 2 versenyzője lesz, aki elárulta, mi fog neki hiányozni a legjobban, amíg távol lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.