Hosszú Katinkának nem sikerült a 200 pillangó

úszás országos bajnokság pillangó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a debreceni országos bajnokságon kihajtotta magát, de neki sem sikerülhet minden: harmadik lett 200 pillangón.

Nem fog úszni 200 pillangón a világbajnokságon Hosszú Katinka, ugyanis a Debrecenben zajló országos bajnokságon csak a harmadik helyet sikerült elérnie. Nem csügged azonban.

Hosszú Katinkának nem sikerült a 200 pillangó Forrás: MTI/EPA/Roman Pilipej

Bosszant persze, mert tudom, hogy nyáron sokkal gyorsabb lettem volna... De kellenek az ilyen pofonok is!"

Megyeri Csilla elhagyta a pénztárcáját az irataival együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-megyeri-csilla-elhagyta-a-penztarcajat-az-irataival-egyutt.htmlMegyeri Csilla nehéz napokat él át: elhagyta pénztárcáját irataival együtt. TV + Sztárok--Marsi Anikó mankóval és kerekesszékkel közlekedik combcsonttörése után: alig tud mozognihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-marsi-aniko-mankoval-kozlekedik-combcsonttorese-utan.htmlMarsi Anikó nem pihent sokáig combcsonttörése után, amint lehetett, újra munkába állt, habár a mozgás nehezére esik. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt sok embert egy kamion Guatemalában az autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-halalra-gazolt-sok-embert-egy-kamion-guatemalaban-az-autopalyan-1.htmlHalálra gázolt legkevesebb harminc embert egy kamion Guatemalában egy autópályán a sötétben. TV + Sztárok--Meghan hercegnének gúnynevet adott a személyzethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-meghan-hercegnenek-gunynevet-adott-a-szemelyzet.htmlA brit bulvárlapok meglepően sokat cikkeznek Meghan hercegné személyzeti ügyeiről. Most arról írnak, hogy az alkalmazottai durva becenevet adtak neki. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főznihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kiderult-hogy-palacsik-lilla-nem-tud-fozni.htmlKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főzni. TV + SztárokOrigoMajka bejelentette, hogy készülnek az új dalaihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-majka-bejelentette-hogy-keszulnek-az-uj-dalai.htmlMajka az Instagram-oldalán szerzett örömet a követőinek a bejelentésével: erre készül a rapper. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.