Időjárás: szép idő lesz a hétvégén

Forrás: Shutterstock -
hétvége időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatos melegedés kezdődik az időjárásban, hétvégén igazán kellemes, tavaszi idő lesz.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön a sok napsütést főleg északon zavarják felhők, néhol zápor is előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. Délután 13-14 °C körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken és a hétvégén kellemes tavaszi időjárásra számíthatunk, és tovább emelkedik a hőmérséklet: vasárnap már 20 °C körüli értékeket mérhetünk. Sok napsütés valószínű, eső biztosan nem lesz.

Hétfőn azonban jön a fordulat: erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan lehet eső, zápor. Az északnyugati szél viharossá fokozódhat. Hidegfront érkezhet. 10 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kellemes tavaszi időnk lesz a hétvégén Forrás: Shutterstock
Pocakos bácsi zavarta meg a bikinis modell fotózását – Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20190327-pocakos-bacsi-zavarta-meg-a-bikinis-modell-fotozasat.htmlEgy mosolygós, pocakos úriember zavarta meg a gyönyörű modell tengerparti videóját. NewsOrigoUfókonvojt videózhattak le Oroszországbanhttp://www.life.hu/news/20190327-ufokonvojt-videozhattak-le-oroszorszagban.htmlUfókat rögzíthetett egy kamera Oroszországban. NewsOrigoÉlőben közvetítették egy kisfiú halálát, akit egy autó gázolt elhttp://www.life.hu/news/20190327-eloben-kozvetitettek-a-kisfiu-halalat-akit-egy-auto-gazolt-el.htmlSzlovákiában halálra gázoltak egy kisfiút. A környékbeliek élőben közvetítették, ahogyan a családtagok az úton siratják. NewsOrigoGyűrűsfarkú makik születtek a debreceni állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190327-gyurusfarku-makik-szulettek-a-debreceni-allatkertben-1-2.htmlHárom gyűrűsfarkú makival gazdagodott a debreceni állatkert: március 19-én egy, 23-án pedig iker kismakik születtek a nagyerdőben – mondta az állatkert igazgatója szerdán, amikor a sajtónak bemutatta a jövevényeket. News--Babafigyelővel szellemet vett videóra a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20190327-babafigyelovel-szellemet-vett-videora-a-fiatal-par.htmlKarmolásokat vett észre gyermeke arcán a 25 éves édesanya, Heather Brough. Kiderült, hogy nem a kicsitől származnak. A babafigyelő kamerával pedig hátborzongató felvételt készítettek. Egy szellemalak suhan át a szobán. NewsOrigoSydney Aiello a parklandi lövöldözés 18. áldozatahttp://www.life.hu/news/20190324-sydney-aiello-a-parklandi-lovoldozes-18-aldozata-poszttraumas-stresszel-kuzdott.htmlEgy évvel a parklandi iskolai lövöldözés után 18-ra emelkedett az áldozatok száma. Egy 19 éves diáklány öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni a történteket, valamint azt, hogy a mészárlás során meghalt a legjobb barátnője. Sydney Aiello a "túlélők bűntudatával" és poszttraumás stresszel küzdött. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.