Egy későbbi amerikai elnök nevét és a mesterséges intelligencia térhódítását is megjósolta egy magát időutazónak valló férfi, Adam Archon. Egy állítólagos hazugságvizsgálaton is részt vett, amin átment.

Az Apex TV kitűzött célja, hogy embereket mutasson be, akik időutazónak vallják magukat. Írtunk már például Noah Novakról, aki hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, majd az időgépét is megmutatta. 

Most pedig Adam Archon állt elő egy hasonló történettel. Azt állítja: a nem túl távoli jövőből, 2045-ből érkezett, hogy figyelmeztesse a föld lakosságát. Hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, persze átment – írja az Express

2045-ből jött vissza a férfiForrás: Resonance Science Foundation

Azt mondja, az időutazás már 1981 óta létezik, ám csak 2028-ban adják majd ki a nyilvánosságnak. Ugyanebben az évben idegenek is ellátogatnak majd a Földre. Azt is elárulta, hogy Yolanda Renee King, Martin Luther King unokája amerikai elnök lesz majd. Bár ez némiképp ellentétben áll azzal, hogy 2030-ban a világ egyetlen globális állammá forr össze, amelynek irányításában nagy szerepe lesz a mesterséges intelligenciának.