Egy magát időutazónak valló férfi szerint 1981 óta képesek vagyunk utazni az időben

Forrás: Resonance Science Foundation -
időutazás időutazó idő hazugságvizsgálat Adam Archon mesterséges intelligencia hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy későbbi amerikai elnök nevét és a mesterséges intelligencia térhódítását is megjósolta egy magát időutazónak valló férfi, Adam Archon. Egy állítólagos hazugságvizsgálaton is részt vett, amin átment.

Az Apex TV kitűzött célja, hogy embereket mutasson be, akik időutazónak vallják magukat. Írtunk már például Noah Novakról, aki hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, majd az időgépét is megmutatta.

Most pedig Adam Archon állt elő egy hasonló történettel. Azt állítja: a nem túl távoli jövőből, 2045-ből érkezett, hogy figyelmeztesse a föld lakosságát. Hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, persze átment – írja az Express.

2045-ből jött vissza a férfi Forrás: Resonance Science Foundation

Azt mondja, az időutazás már 1981 óta létezik, ám csak 2028-ban adják majd ki a nyilvánosságnak. Ugyanebben az évben idegenek is ellátogatnak majd a Földre. Azt is elárulta, hogy Yolanda Renee King, Martin Luther King unokája amerikai elnök lesz majd. Bár ez némiképp ellentétben áll azzal, hogy 2030-ban a világ egyetlen globális állammá forr össze, amelynek irányításában nagy szerepe lesz a mesterséges intelligenciának.

Még nem dőlt el, hogy a téli vagy a nyári időszámítást választjukhttp://www.life.hu/news/20190329-meg-nem-dolt-el-hogy-a-teli-vagy-a-nyari-idoszamitast-valasztjuk.htmlÚgy tűnik, hogy 2021-től nem kell átállítanunk az órát, ám addig el kell dönteni, hogy a téli vagy a nyári időszámítást szeretnénk. Ebben a kérdésben itthon még nem határoztak. News--Többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a márciushttp://www.life.hu/news/20190329-idojaras-tobbfele-20-fok-koruli-maximumokkal-er-veget-a-marcius.htmlNapos, száraz idővel és többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.News--Nem tudtak megállni: kisállataik szőrével akartak nagyot alkotni ezek a gazdikhttp://www.life.hu/news/20190328-nem-tudtak-megallni-kisallataik-szorevel-akartak-nagyot-alkotni-ezek-a-gazdik.htmlAz emberek szólnak a fodrásznak, ha nem tetszik a frizurájuk. De mi a helyzet az állatokkal? A most következő házikedvencek gazdái egy kicsit jobban átgondolhatták volna, mit kérnek a kutyakozmetikustól. NewsOrigoKét apának szült ikreket a kínai édesanyahttp://www.life.hu/news/20190328-ket-apanak-szult-ikreket-a-kinai-edesanya.htmlGyönyörű ikreket hozott világra Kínában egy édesanya. Ám az édesapa észrevett valami furcsaságot. Az egyik baba nem hasonlított rá, végül kiderült, nem is az ő gyermeke. News--A laposföld-hívők expedíciót indítanak a bolygó szélérehttp://www.life.hu/news/20190328-a-laposfoldhivok-expediciot-inditanak-a-bolygo-szelere.htmlBizonyítani akarják igazukat a laposföld-hívők, ezért jövőre expedícióra indulnak, hogy megtalálják a bolygó szélét. NewsOrigoIdőjárás: szép idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190328-idojaras-szep-ido-lesz-hetvegen.htmlFolyamatos melegedés kezdődik az időjárásban, hétvégén igazán kellemes, tavaszi idő lesz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.