Ezért érvénytelenítette 4 nap után a házasságát Nicolas Cage

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Las Vegas Nicolas Cage házasság válás részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicolas Cage negyedik házassága is zátonyra futott, méghozzá nagyon hamar: négy nap után akar válni, most az is kiderült, hogy miért. 

Alig söpört végig az interneten a hír, miszerint Nicolas Cage negyedszerre is megházasodott, a színész máris beadta a válási papírokat. Barátnőjével Las Vegasban kötötték össze az életüket, de nem bizonyult túlságosan átgondolt döntésnek. Kiderült, hogy pontosan miért is kérte a házasság érvénytelenítését a színész: túl részeg volt, amikor a frigy megköttetett.

Ezért válik ismét Nicolas Cage Forrás: AFP/Gabriel Bouys

„Nem volt képes felismerni vagy megérteni cselekedeteinek teljes hatását” – állt a bírósághoz benyújtott kérvényben amellett, hogy „a házassági engedély megszerzése előtt mindketten részegségig ittak”. Az érvénytelenítés másik oka pedig Nicolas Cage barátnőjének bonyolult kapcsolata egy másik féllel – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.