Balázs Klárit aktképekkel akarta megalázni egy magazin

Fotó: Mudra László - Origo -
kép fotó Balázs Klári meztelen akt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klárit aktképeivel próbálta lejáratni egy magazin, de nem jártak sikerrel.

Balázs Klári arcára fiatalkorában egyből felfigyeltek, és rögtön megkezdődött a modellkarrierje. Később, amikor már énekesnőként tevékenykedett, egy magazin mindenáron meg akarta szerezni Klári aktképeit, de nem jártak sikerrel, mivel ilyen felvételek sosem készültek róla.

Balázs Klári aktképeit mindenhol keresték Fotó: Mudra László - Origo

a Kacsa magazinnál minden követ megmozgattak, hogy lejárassanak, és találjanak rólam egy aktképet.

Borsnak

Tóth Vera új életének harmadik évfordulóját ünnepelte egy előtte-utána fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-toth-vera-uj-eletenek-harmadik-evfordulojat-unnepelte-egy-elotteutana-fotoval.html3 évvel ezelőtt gyökerestül változott meg Tóth Vera élete: elképesztő átalakuláson ment át gyomorműtétének és kitartásának köszönhetően. Ezárt mondott hálát nyilvánosan a szexi énekesnő.TV + Sztárok--Meztelenre vetkőzött Majka és Tilla a Bezár a bazár promójában: a nézők kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-meztelenre-vetkozott-majka-es-tilla-a-bezar-a-bazar-promojaban-a-nezok-kiakadtak.htmlMajka és Tilla a Bezár a bazár! című műsoruk újabb évadának promójában teljesen pucérra vetkőztek. Többen kiakadtak a nézők közül. TV + SztárokOrigoEzért nem házasodott össze Völgyesi Gabi és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190331-ezert-nem-hazasodott-ossze-volgyesi-gabi-es-parja-adam.htmlA Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi több mint húsz éve ismerkedett meg zeneszerző párjával. Két gyerekük van, azonban a boldogító igent sosem mondták ki. TV + Sztárok--Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-paris-jackson-instagramoldalan-megmutatta-hogy-drogot-hasznal.htmlSzinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. TV + Sztárok--Udvaros Dorottya vívódott az anyaság és a karrier közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190331-udvaros-dorottya-vivodott-az-anyasag-es-a-karrier-kozott.htmlGyermeke születése után egy évig nem vállalt semmilyen szerepet Udvaros Dorottya. Most Csehov Meggyeskert című darabjában egy földbirtokos asszonyt alakít. Ennek kapcsán mesélt a női szerepekről. TV + Sztárok--Ismert emberek, akik megváltoztatták a nemüket: Caitlyn Jenner és Chaz Bono is más testben él márhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-ismert-emberek-akik-megvaltoztattak-a-nemuket-caitlyn-jenner-es-chaz-bono.htmlA transzneműeknek ma már van lehetőségük arra, hogy ne a született testükben éljék le az életüket, hanem abban, amelybe a szívük szerint tartoznak. Még hosszú út vezet a teljes megértésükhöz és elfogadásukhoz, és ebben nagy szerepük van azoknak az ismert embereknek, akik felvállalták transzneműségüket. Íme, azok a hírességek, akik bátran léptek, és átalakultak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.