Csonka András egy vicces fotót posztolt a közösségi oldalára április elsején

esküvő április 1. Csonka András vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András április elseje alkalmából egy vicces fotót tett közzé a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, a bolondok napja a hírességeket is megihlette. Csonka András például egy vicces fotómontázst tett közzé a közösségi oldalán, amelyen vőlegényként pózol a Mónika Show egyik híressé vált szereplőjével, Ágnessel.

Mivel megzsaroltak, hogy nyilvánosságra hozzák a szertartáson készült fotókat, jobbnak láttam, ha ezt inkább én teszem meg. Igen, a 90-es években 2 évig nős voltam. Ági érzékeny, finom lénye rabul ejtett. Később Ő lépett ki a kapcsolatból, mert beleszeretett Csipkés Zoltánba. Most már ez sem titok többé."

Hajdú Péter szőke hajra váltott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hajdu-peter-szoke-hajra-valtott.htmlHajdú Péter jól megszokott frizurája már a múlté: szőke hajra váltott az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAgyonlőtték a világhírű rappert, Nipsey Hussle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190401-agyonlottek-a-vilaghiru-rappert-nipsey-husslet.htmlAgyonlőtték a korábban Grammy-díjra is jelölt rappert, Nipsey Hussle-t. TV + Sztárok--Győzike élete végre egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-gyozike-elete-vegre-egyenedbe-kerult.htmlSok viszontagságon van túl Győzike, de most újra egyenesbe került az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBalázs Klárit aktképekkel akarta megalázni egy magazinhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-balazs-klarit-aktkepekkel-akarta-megalazni-egy-magazin.htmlBalázs Klárit aktképeivel próbálta lejáratni egy magazin, de nem jártak sikerrel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka törli magát az összes közösségi médiás felületéről: hamarosan kiderül, hogy ez csak egy áprilisi tréfa-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hosszu-katinka-torli-magat-az-osszes-kozossegi-medias-feluleterolhamarosan-kiderul-hogy-ez-csak-egy.htmlHosszú Katinka egy rövid posztban köszönt el rajongóitól: úgy döntött, letörli magát a közösségi médiafelületeiről. TV + Sztárok--Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-paris-jackson-instagramoldalan-megmutatta-hogy-drogot-hasznal.htmlSzinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.