Gábor Zsazsa tartja a legrövidebb sztárházasságok egyik rekordját

Nicolas Cage házasság válás rövid Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárvilágban nem szokatlan, hogy a Las Vegasban köttetett frigyek még véletlenül sem tartanak a sírig, sőt néhány napos házasságok is köttetnek az ottani kápolnákban, ilyen volt Nicolas Cage-é is, de nem az övé volt a legrövidebb. Magyar tartja az egyik rekordot.

Nicolas Cage négy nap után kérvényezte házassága érvénytelenítését, de nem ő az egyetlen a sztárvilágban, aki gyorsan meggondolta magát a boldogító igen kimondása után. Kim Kardashiannak például 72 napig tartott a házassága Kris Humphries kosárlabdázóval. A hírességek rövid házasságainak azonban magyar az egyik csúcstartója, méghozzá nem más, mint Gábor Zsazsa.

Gábor Zsazsa 8. házassága csak egy napig tartott Forrás: Northfoto

A kilenc férje közül a 8. csupán egy napig mutathatta be Gábor Zsazsát a feleségeként – mondták a Mokkában. Kiderült ugyanis, hogy a hetedik férjétől még nem vált el teljesen a magyar színésznő, ezért kellett érvényteleníteni ilyen rövid idő alatt a 8. frigyet Felipe de Albával.

Íme, a leghíresebb nagyon rövid házasságok

Amikor az ember valakivel az oltár elé áll, elvileg örök, vagy legalábbis élethosszig szóló kapcsolatot tervez a másikkal. Nem állítjuk, hogy a cikkünkben szereplő híres esetek résztvevői nem így gondolkodtak abban a bizonyos pillanatban, de hogy aztán a valóság egészen másképp alakult, az bizonyos. Olvasd el erről a life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.