Pár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle Frogmore Cottage költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg.

Már hetek óta át kellett volna költöznie a Frogmore-házba Harry hercegéknek, ám a felújítási munkálatok miatt el kellett halasztaniuk a nagy napot. Most úgy tűnik, végre minden kész az új otthonban és a Mirror szerint napokon belül beköltözik a pár.

A portál azt írja, a házban korábban személyzet lakott, ezért volt szükség egy alapos átalakításra, amelyhez a népszerű dizájnert, Vicky Charlest kérték fel. Mindez állítólag közel 1 milliárd forintba került.

A Frogmore-ház Forrás: robertharding/Robert Harding Productions/Robert Harding Productions

Végül összesen öt, mosdóval felszerelt hálószoba kapott helyett a házban. Hamarosan pedig egy jógastúdiót is létrehoznak, hogy legyen hol edzenie Meghan Markle-nek.

Az átalakítás során ügyeltek arra, hogy minden nagyon modern és környezettudatos legyen és állítólag az épület egyik szárnyát hangszigetelték is, hogy ne hallatszódjon be a Heathrow repülőtér zaja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.