Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélni

Forrás: Újszínház -
Gregor Bernadett válás Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el.

Nehéz időszakon van túl Gregor Bernadett: tavaly ősszel vált egy negyedik férjétől, Szarvas Attilától. Azóta a munkájának, a gyermekeinek és a háziállatainak él. Nemrég Jászai Mari-díjjal tüntették ki, ami hatalmas boldogsággal töltötte el. Szerencsére mára sikerült lelkileg is összeszednie magát.

Jól vagyok, a lelkem tök rendben van. De elhatároztam, hogy a magánéletemről soha többé nem nyilatkozom! Sehol, senkinek! Ez az én magánszférám, amihez mostantól senki nem férhet hozzá. Mi az, ami boldoggá tesz? A Jászai Mari-díjam. Még nem hevertem ki azt a boldogságot, amit ez okozott nekem. Azt hiszem, elleszek egy darabig ezzel az érzéssel. Huszonnégy éve dolgozom kőkeményen a pályán és amikor ezt mások észreveszik, az nagyon jó dolog. Sokan azt mondják, nem számítanak a díjak – én is biztosan ezt mondtam még tavaly –, de egy színésznek a Jászai-díj igenis nagyon nagy elismerés” – mesélte a színésznő a Ripostnak.

Gregor Bernadett a munkájának él Forrás: Újszínház
Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a tesrésznek. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, nagyon meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--Kimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-kimenot-kapott-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-romantikaztak.htmlSzinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak. TV + SztárokOrigoPápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigoBemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Pár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190402-par-nap-mulva-atkoltozik-a-frogmore-hazba-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlEljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.