Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna közös fotót posztolt

közös fotó Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotót posztolt Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa.

Ma ünnepli 30. születésnapját Jakabos Zsuzsanna, és ebből az alkalomból nem felejtette el őt felköszönteni kolléganője, Hosszú Katinka. Az úszónő egy közös fotót töltött fel Insta-storyjába, amelyen a medence szélén láthatóak gyönyörűen kisminkelve, hófehér fürdőruhában.

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna Forrás: Instagram/Hosszú Katinka
Sztárok smink nélküli arca: Salma Hayek és Kesha is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-sztarok-smink-nelkuli-arca-salma-hayek-es-kesha-is-megmutatta.htmlA smink ápol és eltakar: kiemeli a legelőnyösebb tulajdonságokat, és elfedi az apróbb hibákat. A sztárok szinte az utcára sem lépnek ki anélkül, hogy legalább egy kis alapozót fel ne kennének, de azért akadnak bőven köztük olyanok is, akik nem rejtegetik smink nélküli arcukat. Ők azok, akik bátran bevállalták, hogy megmutatják követőiknek a természetes szépségüket, és bizony a legtöbb esetben nagy a különbség a fotók között. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg magát a Barátok közt sztárja, Kardos Eszter – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-a-baratok-kozt-sztarja-kardos-eszter.htmlAlig több mint egy évvel kisfia születése után fürdőruhában mutatta meg csodás alakját Kardos Eszter. TV + Sztárok--Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a testrésznek. TV + SztárokOrigoHódi Pamela akár a szépségét is bevetné, hogy nyerjen az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-hodi-pamela-akar-szepseget-is-bevetne-hogy-nyerjen-az-azsia-expresszben.htmlMár elutazott Ázsiába Hódi Pamela, aki az Ázsia Expressz című műsorban száll harcba a főnyereményért. Azt is elárulta, hogy akár a szépségét is kész használni a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoPápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigoKimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-kimenot-kapott-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-romantikaztak.htmlSzinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.