Öt fiatal, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek

Forrás: AFP/Gerard Julien -
Kylie Jenner milliomos Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt olyan fiatalt mutatunk be, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek.

Robert Nay

Robert Nay még gyerekként tanult meg kódolni, majd létrehozta a Bubble Ball nevű játékot. Az applikációt annyian töltötték le, hogy a fiú hamar milliomossá vált.

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg és évfolyamtársai az egyetem alatt hozták létre a Facebookot, a közösségi oldal pedig néhány év alatt olyan népszerű lett, hogy milliomossá tette őket. Becslések szerint Zuckerberg vagyona mára eléri a 20 milliárd dollárt.

Mark Zuckerberg hamar milliomos lett Forrás: AFP/Gerard Julien

Captain Sparklez

Captain Sparklez a YouTube egyik leghíresebb és legismertebb gamere. Már 10 millió feliratkozója van, ezzel pedig elképesztő összeget tesz zsebre.

Kylie Jenner

Kylie Jenner minden idők legfiatalabb milliárdosa. Népszerű influenszer, de vagyonának nagy részét saját kozmetikai cégéből szerezte, amit három évvel ezelőtt hozott létre.

Fraser Doherty

Fraser Doherty tinédzserként sajátította el a lekvárkészítés fortélyait. Nagymamája receptje olyannyira bevált, hogy hamarosan hatalmas kereslet lett a finomságokra – írja a Szeretlek Magyarország.

Damu Roland otthagyta konyhai kisegítői állásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190404-damu-roland-otthagyta-konyhai-kisegitoi-allasat.htmlKiderült, hogy Damu Roland otthagyta konyhai kisegítő állását. TV + Sztárok--Mégsem megy együtt Majka és Curtis a Fonogram-díj-átadórahttp://www.life.hu/sztarok/20190404-megsem-megy-egyutt-majka-es-curtis-a-fonogram-dijatadora.htmlMíg korábban úgy volt, hogy Curtis és Majka együtt megy a Fonogram-díj-átadóra, most már biztos, hogy ez nem így lesz. TV + Sztárok--Tóth Vera életében sok minden megváltozott, de nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20190404-toth-vera-eleteben-sok-minden-megvaltozott-de-nem-banja.htmlLátványosan megváltozott Tóth Vera énekesnő külseje, miután 2017 tavaszán úgy döntött, hogy gyomorbypass-műtétet csináltat. Azóta rendszeresen sportol, és figyel az étkezésére. De nem ez az egyetlen változás, életébe beköltözött a szerelem és a harmónia is. TV + SztárokOrigoSas Józsefnek nem árulták el, hogy meghalt Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190404-sas-jozsefnek-nem-arultak-el-hogy-meghalt-koos-janos.htmlSas József elől megpróbálták eltitkolni Koós János halálát: nem akarták, hogy felzaklassa magát. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterDurván kiakadt a követőire Pinkhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-durvan-kiakadt-kovetoire-pink.htmlNagyon kiakadt követőire Pink, jól ki is osztotta őket. TV + Sztárok--Elhunyt Gulácsi Péter nagyapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-elhunyt-guacsi-peter-nagyapja.htmlGulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa gyászol: elvesztette szeretett nagyapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.