50 éves sugardaddyvel aludt a 18 éves lánya, plasztikára költötték a pénzt

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
plasztikai műtét plasztikai beavatkozás sugardaddy anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbbek a sugarkapcsolatok és az erre épülő társkeresők. Egy Georgina Clarke nevű édesanya például kifejezetten támogatta, hogy 18 éves lánya egy 50 éves sugardaddyt szerezzen magának, hogy az ebből befolyt összegből fizethessék a plasztikai műtéteket. 

A most 23 éves Kayla Morris már 11 évesen Katie Price-ra akart hasonlítani. Amikor 18 éves lett, édesanyja, a most 41 éves Georgina Clarke támogatta abban, hogy egy 50 éves sugardaddyvel létesítsen kapcsolatot – írja a Metro.

Kayla tehát 18 évesen egy 50 éves férfival bújt ágyba azért, hogy az így megszerzett pénzt anya és lánya plasztikai beavatkozásokra fordítsa. Ketten együtt 60 ezer fontot költöttek a kinézetükre.

Kayla és édesanyja 2015-ben Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Kayla szerint a fiatal lányokon manapság hatalmas a nyomás a kinézetükkel kapcsolatban. Sokan akarnak például Kim Kardashianre hasonlítani. "Ha nem érzed magad biztonságban, nem érzed magad jól a bőrödben, és még elég pénzed is van, akkor mész, és megcsináltatod" – mondta Kayla.

Mint mondták: tudták, hogy nem helyes, amit tesznek, undorítónak érezték magukat.

Kayla ma már igyekszik abbahagyni a plasztikai beavatkozásokat, szeretne egy kicsit természetesebb külsőt magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.