73 évesen csináltatta első tetoválását a nagypapa, azóta megszállott lett

Forrás: Shutterstock -
feleség utalvány idős nagypapa tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész életében hajókkal dolgozott a 73 éves Robert Luff. Nemrégiben kapott a feleségétől egy utalványt az egyik tetoválószalonba, azóta megszállott lett.

Sokan úgy gondolják, hogy a tetoválás a fiatalok hóbortja. Ezt nem így gondolja Robert Luff, aki a hetvenes éveiben csináltatta az elsőt.

Már 15 éve nyugdíjas, a tetoválószalonba szóló utalványt a feleségétől kapta. A Daily Record cikke szerint néhány hónapig hagyta a fiókban heverni, nem tudta, mit is akar igazán. Amikor döntött, elment a szalonba, és megcsináltatta első tetoválását.

Az idősebbek is imádják a tetoválást (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azóta igazi megszállott lett, egyik karja és a mellkasa is mintákkal tarkított, minden tetoválása a vízhez és a hajókhoz kötődik. Ugyanis egész életében hajóépítéssel és javítással foglalkozott Bristolban. Fotóit imádja az internet.

A férfi azt is elárulta, hogy nem érdekli, mit gondolnak róla mások, hiszen a feleségének is nagyon tetszik a végeredmény. "Látom az arcukon: nézd azt a vén hülyét! De nem érdekel."

Ha szeretnéd látni a tetovált nagypapát, kattints ide!

Fuzz Townshend tévés egy politikus sörébe lógatta péniszéthttp://www.life.hu/news/20190410-fuzz-townshend-teves-egy-politikus-sorebe-logatta-peniszet.htmlVissza nem térő lehetőségnek tartotta Fuzz Townshend a Boris Johnson politikussal való találkozást. Ám nem egy jó beszélgetésre, hanem arra, hogy egy politikus sörébe lógassa a péniszét. News--Időjárás: Németh Lajos 15 fokos hőmérsékletcsökkenést jósolhttp://www.life.hu/news/20190410-idojaras-nemeth-lajos-15-fokos-homersekletcsokkenest-josol.htmlNémeth Lajos elárulta, igencsak fázni fogunk a hét második felében. NewsOrigoMaddie McCann szülei hazudhattak a vallomásukbanhttp://www.life.hu/news/20190410-maddie-mccann-szulei-hazudhattak-a-vallomasukban.htmlAz éttermi dolgozók állítják, Maddie McCann szülei hazudtak, amikor azt vallották, az este folyamán többször hazamentek, hogy ránézzenek a hotelszobában alvó kislányukra. News--Időjárás: esővel és viharos széllel jön a lehűléshttp://www.life.hu/news/20190410-idojaras-esovel-es-viharos-szellel-jon-a-lehules.htmlA szeszélyes tavasz a hét következő napjaiban zord arcát mutatja: szeles, esős időnk lesz. News--Szelfizés közben majdnem meghalt egy 15 éves iskolás lányhttp://www.life.hu/news/20190409-szelfizes-kozben-majdnem-meghalt-egy-15-eves-iskolas-lany.htmlEgy igazán ütős szelfit akart készíteni a 15 éves Milena Oroszországban, ám elveszítette az egyensúlyát, és 30 métert zuhant. Az orvosok most az életéért küzdenek. NewsOrigoSzexrabszolgákat toborzott a Smallville színésznője, Allison Mackhttp://www.life.hu/news/20190409-bevallotta-szexrabszolgakat-toborzott-a-smallville-szinesznoje-allison-mack.htmlSzexrabszolgákat toborzott a Smallville című sorozatból is ismert színésznő, Allison Mack. A színésznő most a bíróságon is bűnösnek vallotta magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.