Kiss Ramóna lesz az X-Faktor új évadának műsorvezetője

X-Faktor műsorvezető visszatérés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktort.

Sokáig kérdéses volt, ki vezeti az X-Faktor új évadát, a legutóbbi háziasszony, Kiss Ramóna ugyanis babázik: januárban adott életet kisfiának, Noénak. Ennek ellenére azonban úgy tűnik, a gyermeknevelés mellett szakít időt a munkára is, az RTL Klub bejelentette, a csinos tévés visszatér a tehetségkutatóban.

Már csupán egyetlen kérdés maradt: ki lesz az új mentor, aki Radics Gigi helyére léphet. Több jel is arra utal, hogy Dér Heni kapja a megtisztelő feladatot, de a csatorna egyelőre titkolózik.

Kiss Ramóna újra vezetheti az X-Faktort Forrás: Insta / Kiss Ramóna
A kerti munkák miatt halogatja szemműtétjét Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190410-a-kerti-munkak-miatt-halogatja-szemmutetjet-medveczky-ilona.htmlMedveczky Ilona a mai napig imád kertészkedni, ám a nagy kertnek is megvannak a hátrányai: a kerti munkálatok miatt halogatja a szemműtétjét. TV + Sztárok--Ábel Anita válásakor másfél órát zokogott a műsora felvétele előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-abel-anita-valasakor-masfel-orat-zokogott-a-musora-felvetele-elott.htmlÁbel Anita gyermekkora óta a színpadon és a kamerák előtt él, a közönség szórakoztatása a hivatása. Ezt pedig hatalmas kötelességtudattal végzi akkor is, amikor ő maga romokban hever. TV + Sztárok--Hajléktalan férfi segített Luxus Ritán Torontóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-hajlektalan-ferfi-segitett-luxus-ritan-torontoban.htmlEgy hajléktalannak mondott köszönetet a közösségi oldalon Luxus Rita. TV + SztárokOrigoIlyés Jenifer új kihívás elé néz, és Pintér Tibornak is adna egy esélythttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ilyes-jenifer-uj-kihivas-ele-nez-es-pinter-tibornak-is-adna-egy-eselyt.htmlAz egyik szépségverseny tanácsadója lett Ilyés Jenifer. Úgy tűnik, Pintér Tibor is elindulna a megmérettetésen. TV + Sztárok--Egyre valószínűbb, hogy Cinthya Dictator és Molnár Tamás egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-egyre-valoszinubb-hogy-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-egy-part-alkotnak.htmlEgyre biztosabb, hogy Cinthya Dictator nem szingli többé: Molnár Tamás a szerencsés kiválasztott. TV + SztárokOrigoTóth Vera megvette élete első farmernadrágját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-toth-vera-megvette-elete-elso-farmernadragjat.htmlTóth Vera nagy boldogságról számolt be: felvette élete első farmernadrágját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.