Geszler Dorottya 48 évesen is igazi bombázó, nem csoda, hogy sok férfi odavan érte. Van olyan hódoló azonban, aki átlépett egy határt: meztelen fotókat küldözgetett az egykori műsorvezetőnek.

Geszler Dorottya évekkel ezelőtt feladta a műsorvezetést, hogy egy teljesen új életet kezdjen. Jógaoktatóként talált rá a harmóniára, amely a külsején is meglátszik. Nem meglepő, hogy sok férfi odavan érte, ám előfordul, hogy áhítatukat nem illendő módon fejezik ki.

Geszler Dorottyát meztelen fotókkal zaklattákForrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

„Néha személyesebb tartalmakat is megosztok magamról a közösségi oldalaimon, sokan kommentelnek, olykor üzeneteket is kapok, aminek nagyon örülök. A férfiak közeledését igyekszem úgy kezelni, hogy inkább csak megköszönjem a bókokat, közben ne adjak okot bizakodásra. Vannak azonban, akik így is átlépik a határt, de szerencsére kevesen. Egy alkalommal pucér fotókat kaptam, amelyekre nem válaszoltam, és miután megnyitottam, azonnal töröltem. Később megismétlődött az eset, ezért úgy éreztem, hogy le kell tiltanom az illetőt, mert nem értett a hallgatásomból. Nem sokkal később az élő videóm alatt megkérdezte, hogy miért nem tud velem kapcsolatba lépni, de mivel arra sem reagáltam, úgy érzem, átment az üzenet – mondta a Lokálnak Dorottya, akit akkor nagyon felzaklattak ezek az üzenetek. – Úgy tűnik, van, aki azt gondolja, hogy ez jólesik a másiknak, de szerintem visszatetsző egy vadidegentől, éppen ezért mesélem el. Ijesztő az ilyen közeledés, ráadásul még én éreztem magam kellemetlenül" – tette hozzá.